• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Scapa sau nu scapa varanul ("felix" voiculescu) ? S-au facut niste presiuni mediatice teribile pentru salvarea escrocului. Sa vedem la ce nivel este Romania. Chiar acum la Curtea de Apel Bucuresti se da pronuntarea...:-/:-/

Daca scapa, eu cred ca voi avea in vedere sa plec definitiv din Romania. O tara de tot **** Sigur ca mai are si alte invinuiri pe rol, dar oricum, afacerea ICA a fost o hotie pe fata.

Pai sa ne tii la curent, eu urmaresc doar vremea.
Ei, si cate smecherii nu le stim; dar asta a fost manipulator mare de tot, cu angajati fara scrupule.
Nu ca i-as lua apararea lui Base'...Doamne iarta-ma!

Daca plec sau ma intorc, nu din astfel de considerente o sa decid.

Cum, nu invoci dictatoru' ? He he, m-am si sictirit cu atatea dictator in sus, dictator in jos. Sa se duca baietii in Coreea de Nord unde toata lumea linge talpile lu' Papa Kim! :p

10 ani de puscarie pentru Felix!!! >:)>:):devil::devil::devil::happy::happy::happy:

Evident ca nu va face atat, va scoate el pe banda rulanta certificate medicale, nu suporta detentia, va scrie si o carte ca Bombonel, va invoca varsta inaintata pentru reducerea pedepsei...

@Geox, am mai spus, am fost la Universitate la minus 15 grade si am strigat, si odata imi intrase ciorofleaca in cisma, si am stat ore cu piciorul ud in ger.
Si...imi pare bine ca nu a plecat Base!

...Pai nu suporta detentia, va suferi de claustrofobie, ca nu-i incape bardihanul...

Sarrah, eu am alte nemultumiri, chiar mari as zice, fate de Basescu. Dar la faza cu dictator, sa fim seriosi. In fiecare seara il toaca la Antena 3...las la o parte si altele. Cat il priveste pe Voiculescu, de fapt afacerea ICA e chiar o gainarie destul de banala, e drept, fata de altele. Oricum asta nu e o scuza.

Eu sunt pentru o presa libera, numai ca aici e ceva unidirectional.
Daca dai, da in toti, fara mila!
Antena 3 de ce nu a fost inchisa ca si OTV?
Ce sa facem, sa fugim cu totii?

Eu, tu, sau altii, putem pleca.

Ah, oare nu fiecare televiziune e partizana cuiva?
De aceea, zic ca a fost o mare nedreptate inchiderea OTV.
Repet, il baga pe DD la puscarie daca eracazul, dar OTV nu trebuia inchis.
Se schimba grila de programe, etc, etc, dar nu asa pe fata...

Oricum, era un pic nedrept fata de amaratii care fura o gaina si care nu au posibilitati sa isi angajeze astfel de avocati care sa faca tot felul de tertipuri penibile, care mai de care mai caraghioase. A demisionat de 2 ori din Senat ca sa scape de judecata la Inalta Curte de Justitie si Casatie, dupa ce nastase fusese condamnat de un complet de acolo, a folosit tot felul de smecherii ca sa fenteze desfasurarea procesului pana la prescriere...Chiar si un copil vedea ca a fost un escroc ordinar.

Daca se inchide si Antena 3, sunt multumita.
Sa se interzica politica la tv, sa se faca un singur post de politica, fiecare cate o felie de timp si gata, sa nu-i mai aud.
La tv nu ma uit, doar la documentare, emisiuni sportive, si cam atat.

Politica si dezmat, ce sa vad?

O sa se zbata acum cu alegerile, apoi o sa le treaca.
O sa vina un altul mai diliu, mai corupt. Cum sa nu-ti fie lehamite?
Dar, fereasca al de sus sa nu iasa o duduie! (ex. aia de numara din 3 in 3...) (o si intreba Base' "ei, cum e, te-ai descurcat?")
"Da,...am numarat bine de tot!"

Atunci chiar ca am fugit!

Sau Udrea....cred ca intru in buncar daca iese aia.

Si, apar la tv toti cu o fatza senina....

Johannis e bun, ca te plictisesti din start. Zici ca are falcile inclestate. Din toti, e cel mai tare, daca ai un copil si n-are somn, ii pui caseta cu Johannis!!!

Sarah, " Sa moara si capra vecinului " ? Asta da, principiu :D:

Ah, nu la asta ma refer!
Dar nu e corect; daca gresesc, atunci accept injuraturi, atat sunt de convinsa ca nu e corect!
Pai imi inchizi gura si tu ce faci?
Ca DD facea politica la TV. Si Antena ce face? A, e a USL...OK, scuze!!!

Oricum, sunt relaxata, mi-a iesit politica din cap!!!

Sa-mi vad de viata mea, e cel mai indicat!

GeoX said:
Scapa sau nu scapa varanul ("felix" voiculescu) ? S-au facut niste presiuni mediatice teribile pentru salvarea escrocului. Sa vedem la ce nivel este Romania. Chiar acum la Curtea de Apel Bucuresti se da pronuntarea...:-/:-/

Daca scapa, eu cred ca voi avea in vedere sa plec definitiv din Romania. O tara de tot **** Sigur ca mai are si alte invinuiri pe rol, dar oricum, afacerea ICA a fost o hotie pe fata.

I-au dat 10 ani, dar are inca doua cai de atac

...Credeam ca-i cu suspendare...

Adica, daca se face baiet cuminte (la 80 de ani) gata, ramane asea.

Am stat oleaca pe Antena , nu-mi place ce se intampla.

Te asteptai la altceva ? Doar martafoiul badea, pastorul gadea si celelalte nulitati sunt slujbasii varanului. Nimic nou sub soare.

Ceea ce e trist e ca exista inca o masa de membri de turma, care urmeaza orbeste tot ce le propovaduieste pastorul gadea. La fel ca istratii, de fapt: niste spalati pe creier, cu materie cerebrala diluata si strecurata pentru a retine doar picatura chinezeasca turnata de varan si slugile lui jegoase.

Va uitati la Antena? Nu m-am mai uitat demult.
O fi interesant. Noapte buna, pe maine!

Back