Buna dimineata. Sunt fanatici fanii A3 & Voiculescu. Pe langa faptul ca o tin langa cu dosar politic si alte tampenii...sa imi explice ei de ce deputatul PMP florin popescu, deci de la partidul lui madam udrea, da, a fost aparat in parlament de PSD si PC ??? Sunt penibili si complet irationali. Voiculescu a facut o gainarie in dauna statului, la fel cum a fost si cu privatizarea Petrom si a Romtelecom, si statul trebuie sa recupereze macar in parte prejudiciile. Nu desfiinteaza nimeni iubita lor A3, parca sunt istrati...si probabil ca multi dintre ei chiar sunt sau au fost fani ai gurului para-prezicator, vibrator si vindecator de cancer cu seu de oaie bolnava de scrapie. Imi amintesc, multi dintre ei, de cei care in 1990, la mineriada, indemnau minerii sa ii bata pe studenti, sa le dea cu ranga in cap, "nenorociti de vanduti la legionari pe dolari"... Vai ce sufera poporul roman, tot invoca 7,4 milioane. Cam umflata cifra, ca au votat si mortii, in zone cu procente de 250%. Oricum parerea celorlalti 11 milioane nu conteaza, nu ? De 2 ani si ceva la putere este ponta cu gasca lui, basescu mai are vreo 4 luni si gata. Sunt nerabdatori sa vada cum ai lor scapa de anchete. Toti mazarii, nicusor constantinescu si alte otrepe din astea jegoase...sa nu ii mai deranjeze. O tin langa cu justitia basista in sus, justitia basista in jos. Dar ai lor l-au aparat in parlament pe basistul florin popescu, ca si pe alti parlamentari penali, asa ca vorbesc prostii. Voiculeascu zicea ca "trebuie sa punem mana pe justitie". Da ??? Pai intelegem de ce. N-aveti de cat sa aveti justitia voastra din epoca nastase, cu un PNA care mai prinde vreo 2 controlori de bilete la tren, adica 2 nasi asa... Imi este sila. Cica sufera poporul roman pentru condamndarea lui voiculescu si din cauza asa-zisei justitii basiste. Sunt complet rupti de realitate, drogati si indoctrinati.
Ma astept sa mi-o capat, probabil voi primi etichete de basist si nu mai stiu ce...doar pentru ca detest impostura si manipularea. Ponta ramane un plagiator imputit, orice ar spune ei. Iar eu vreau o tara ca afara, in care plagiatorii de teapa lui sunt alungati din functiile publice. Fanii a3 & felix il vor invoca pe basescu pana si in 2022, sunt prea obsedati. La fel era in 1990, cica doar Coposu e de vina, Coposu a venit sa ne vanda la straini, prindeti-l pe Coposu e sub pat in casa lui X, vin mosierii, nu ne vindem tara, moarte intelectualilor.