anuk
Moderator
- Reaction score
- 0
Ioane, nu-i vorba de rautate, de regula ma feresc sa intru in viata cuiva,nu -mi place sa judec ,doar ca ma pun in locul mamei la care vine o straina si incepe sa pledeze o cauza impotriva firii si care o priveste direct pe fata mea,pai sa nu-i dau foc ? Una e sa dezbat cu fata mea pe care o cunosc si dupa cum respira si alta sa vina UNA.si sa faca "regulile" .Niciodata un parinte nu-i pregatit sa intelega ca propriul copil e "altfel" ....trebuie delicatete, rabdare ,timp sa se obisnuiasca cu ideea si sa accepte.
Pe undeva Sarah ar trebui sa intelega ca e spre binele ei sa nu intervina, pt pe mama in cauza o afecteaza, pe EA o doare suparare mamei si o poate ura pe Sarah ca i-a pricinuit acesteia i ei o mare suparare. Corect? Corect . Timpul le rezolva pe toate.
Pe undeva Sarah ar trebui sa intelega ca e spre binele ei sa nu intervina, pt pe mama in cauza o afecteaza, pe EA o doare suparare mamei si o poate ura pe Sarah ca i-a pricinuit acesteia i ei o mare suparare. Corect? Corect . Timpul le rezolva pe toate.