• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Ioane, nu-i vorba de rautate, de regula ma feresc sa intru in viata cuiva,nu -mi place sa judec ,doar ca ma pun in locul mamei la care vine o straina si incepe sa pledeze o cauza impotriva firii si care o priveste direct pe fata mea,pai sa nu-i dau foc ? Una e sa dezbat cu fata mea pe care o cunosc si dupa cum respira si alta sa vina UNA.si sa faca "regulile" .Niciodata un parinte nu-i pregatit sa intelega ca propriul copil e "altfel" ....trebuie delicatete, rabdare ,timp sa se obisnuiasca cu ideea si sa accepte.

Pe undeva Sarah ar trebui sa intelega ca e spre binele ei sa nu intervina, pt pe mama in cauza o afecteaza, pe EA o doare suparare mamei si o poate ura pe Sarah ca i-a pricinuit acesteia i ei o mare suparare. Corect? Corect . Timpul le rezolva pe toate.

Am simtit cum ma furnica toata partea dreapta in cap citind mesajul.
Multumesc mult Anuk, din adancul inimii.
Voi tine cont de sfat, nu de mama ei imi pasa ci de EA.
Dar as fi folosit cuvinte de suflet, nu badaraneli.
Tot suferinta ar aduce. Nu stii cat sufar sa o simt izolata.
In functie de cum o simt, voi decide. Eu inca mai am verisoarele si as vrea sa fie cat mai atasata si ea de ele. Din pacate, timp nu mai e, impacarea ar putea veni poate prea tarziu.
Critici vehemente am primit si de la verisoara mare, insa ne-a incurajat in final si ne-a rugat sa ne mai gandim.
Chiar am apreciat mesajul, o sa stau in banca mea.
Poate ar fi bine si cred ca asa o sa facem, sa ne vada si sa aiba ocazia sa ne vorbeasca, doar sa ascultam ce spune macar. Cel putin sa nu-i luam speranta, si poate ca se va simti mai bine.
Inteleg ca am obtinut efectul contrar la ultima vizita, acum inteleg...
Am vrut sa fie bine, dar am gresit si se reflecta indirect asupra EI acum.
Multumesc din adancul inimii!

Daca ai inteles ca o MAMA nu trebuie ranita, ma bucur. Multa bafta si rabdare, timpul le rezolva pe toate si ai/aveti tot timpul din lume . Festina lente .Scuze pt duritate .Aveai nevoie de dus rece:P

Noapte buna tuturor !! Pe maine.

luni15b77.jpg

Buna dimineata.
Cine se scoala de dimineata vede bine rasaritul si prinde vreme buna la plecarea spre servici.

Duritatea a fost pentru ca am realizat ca ai dreptate.
Am decis ca se va duce singura sa vorbeasca cu mama ei ce doreste. Nici macar sa nu fiu de fata. Greu, mai ales daca pleaca iar, tinand cont ca va trebui sa bat atata drum sa o mai vad. Din acest motiv, clipele petrecute impreuna sunt pretioase.
Ai spus ca suntem copile fara minte. Accept critica, incerc sa ma transpun cu 10 ani in viitor si, probabil ma voi intreba ce a fost in capul nostru, al meu...Dar ma gandesc, ne gandim, si...acum asta e, din pacate.
De aici si reactia ce am simtit de furnicatura in cap...Pe undeva, inca ma mai zbat, desi...

Sa nu se creada ca incurajez chestia asta, iata ce m-a impresionat:

Pe Aran, 2 femei trecute bine de 30 de ani, impreuna. Erau dragute, simpatice. Din mimica, gesturi, priviri, erau impreuna. Ceva m-a miscat si, privindu-le din spate am avut o senzatie de a ne privi pe noi, in viitor.
Nu m-am simtit confortabil, parca ceva a spus NU in mine...
Poate acelasi lucru a fost si cu ele si timpul a trecut...
Si, daca nu vor fi fost ele, sigur sunt destule...

DSC08199_zpsa1933b79.jpg

Ca sa rezum, este un conflict intre inima si ratiune. Castiga inima, ratiunea sufera si invers...Depinde ce putem suporta...

O cafeluta de pe Aran pentru voi:

DSC08371_zps526fd4b1.jpg

Nu te inteleg , ori tu esti confuza ori exprimarea ta este confuza." Nu incurajezi "dar tu insati esti in situatia celor doua,.ce motive ai fi avut sa nu te simtit confortabil ?

Ma gandesc in viitor si, cumva, mai sper ca peste timp ne vom redresa.
Daca ma gandesc asa, doar la noi, luate separat de restul lumii, totul e fantastic!
Asta AZI. AZI insemnand o perioada, cativa ani buni. Insa, peste 10 sau 15 sau 20 de ani, cum ne va vedea lumea?
Poate EU le-am inteles, insa altii ce ar spune privind acea imagine?

Poate mai intervine ceva neprevazut si poate ne vom redresa, poate cumva as putea face ceva.
Mai sta in puterea mea, a noastra? Poate trece acest prim val euforic si, cu timpul...
Oricum, o relatie adevarata nu se sterge cu buretele si, probabil, nu se va mai putea face nimic.
Am ales calea inimii.

Revenind la mama ei, atat i-as mai fi spus, (pune-te in locul ei) ca acum, chiar daca as vrea sa renunt, nu se poate brusc. Sau mi-ai cere sa o fac brusc, sa rup totul si fiica ta sa sufere?
Iar daca nu o fac, ne-am adanci continuu...

Din discutii, din ce simt, mai usor ma pot intoarce eu decat EA. Asa fiind lucrurile, responsabilitatea MEA e mai mare. Cum sa spun...ca si pe o corabie, cineva e la carma.
Si aici nu vorbim de intimitati, sa fie clar!
E vorba de o scala a atractiei fata de sexul opus. Am citit ca ar fi intre zero si sase.
Ei bine, daca ea e la sase, eu as fi la 5,8 sa zic asa. Dar diferenta e mica pentru a ne putea intoarce.

Simt neputinta, dincolo de vointa. Acum asa vreau, dar daca ma gandesc invers, simt neputinta si asta e coplesitor.

E clar ca nu stii ce vrei, nu-ti stii nici identitatea sexuala cu certitudine,esti in deriva.....e timpup sa te analizezi cu luciditate.

Pariez ca cele doua siluete din departare , sunteti voi ...

Cum sa spun, de pe 13 pana acum, in 12 zile, daca imi aduc aminte de starea foarte proasta in care eram si acum, e diferenta mare.
Totusi, pe termen lung, spre viitor, poate fi doar o picatura buna intr-un ocean amar.
Nu, suntem "pe acelasi calapod" noi:

DSC07416_zps4b12a432.jpg

Intr-o sala de sport, evident...
Ah, eu in stanga, ea in dreapta.

Noapte buna!

DSC08340_zpsfbf2e71e.jpg

Sala unde lucreaza EA ?

Ce vrei sa spui cu "nu suntem pe acelasicalapod " ?

Nu, nu am acces acolo. Am zis, chiar daca m-as duce in Irlanda, nu am locui impreuna. Doar daca renunta la acel job.
Si, daca renunta la acel job, as prefera sa ramana aici.
Nu, sala e aici in Bucuresti, foarte aproape de mine.

"Mama" a pus-o..."ia sa va vad!"...

DSC07327_zps3cfe32ef.jpg

anuk said:
Cu papucii de strada in sala ?!?

E foarte aproape sala.

anuk said:
Sala unde lucreaza EA ?

Ce vrei sa spui cu "nu suntem pe acelasicalapod " ?

E o virgula, am vrut sa spun ca nu suntem noi cele de pe insula, caci acelea erau diferite ca si inaltime.
Noi suntem de aceeasi talie. Sigur, ca forta si muschi, ma depaseste net.
Poate pun cateva si ceva cu fata, sa nu se creada ca am fi niste uratanii...

Din asta nu mai scap Anuk, ca o iubesc.

Buna dimineata.
Da, cine se scoala de dimineata circula lejer cu metroul! :p

Back