GeoX said:Sunt cu nume de femei, in general. Asa ca nu se pune. Dar ciclonul Sarrah, da, aici e ceva.
anuk said:daca va intereseaza ca un ciclon "banal" sa va poarte numele scoateti din buzunar 199 de euro, dar daca sunteti vanitosi si vreti unul sadea, puneti la batate 299 de euro ,ca deh unl puternic ,pomenit mai des, nu-i de colea.
GeoX said:Vrancea e cumine acum, asa ca nu e bai. S-a intors pe "alta parte" si se culca la loc.
GeoX said:Da, dar mai rar. Ca deh, cicloanele sunt capricioase si nu prea stii la ce sa te astepti de la ele, in unele cazuri.Plus ca vor aia, si aia, si aia...mananca resurse =)) =)) =))
Sarrah said:In tren:
Calatoresc cu mine cateva familii formate fiecare din tata mama si copii
Una din familii are mai multi copii decat toate celelalte la un loc.
In total numarul copiilor intrece numarul parintilor dar numarul parintilor intrece numarul baietilor.
Sunt mai multi baieti decat fête iar numarul fetelor e mai mare decat al familiilor.
Cate familii calatoresc cu mine?
Cati baieti sunt? Cate fete?
anuk said:Uite cate nume de barbati in viitoarele cicloane
http://www.nhc.noaa.gov/aboutnames.shtml
Si sa o spunem pe aia dreapta, au si barbatii de-a capricii.......si hachite.....
Sarrah said:Atunci altfel...
Am o suma de bani mai mica due 500
Daca o impart la 10 ramane un rest de 9 lei.
Daca o impart la 9 ramane un rest de 8
Daca o impart la 8 ramane un rest due 7
Si tot ASA...
Care sa fie suma de bani pe care o am?
Sarrah said:Sa vad ce-mi mai amintesc...
Vantul sufla in suflet, Ca nu poate sta non-stop la taclale dar va mai am pe voi!!!
anuk said:Sarrah said:Sa vad ce-mi mai amintesc...
Vantul sufla in suflet, Ca nu poate sta non-stop la taclale dar va mai am pe voi!!!
Vant sau ciclon ?