• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Sunt cu nume de femei, in general. Asa ca nu se pune. Dar ciclonul Sarrah, da, aici e ceva.

Ce smecher esti...nu vrei tu sa ne spui caracteristicile ciclonului GeoX...:)))

Pentru ca as fi subiectiv. :p In timp ce, oricum, ciclonul Sarrah...e destul de evident. :)

GeoX said:
Sunt cu nume de femei, in general. Asa ca nu se pune. Dar ciclonul Sarrah, da, aici e ceva.

Sunt admise si nume de barbati ,sac :P

Da, dar mai rar. Ca deh, cicloanele sunt capricioase si nu prea stii la ce sa te astepti de la ele, in unele cazuri. :p Plus ca vor aia, si aia, si aia...mananca resurse =)) =)) =))

Si intr-adevar, chiar si marile uragane sau cicloanele tropicale au, in majoritatea cazurilor, nume feminine. Katrina si altele...

Nu e exclus sa fie si Sarah ciclon. Au avut si nume masculine mentionez un bun ciclon Vitali erau numai umbrele rupte pe strazi.
Cam 100mm precipitatii LA Bucuresti

Marfarul e cu oameni si stau la parter sa ma clatine mai Putin.
Pe Happy Hooker era mai palpitant in drum spre Aran.
Aici parca e Geox la butoane in Vrancea.

Vrancea e cuminte acum, asa ca nu e bai. S-a intors pe "alta parte" si se culca la loc.

In tren:

Calatoresc cu mine cateva familii formate fiecare din tata mama si copii
Una din familii are mai multi copii decat toate celelalte la un loc.
In total numarul copiilor intrece numarul parintilor dar numarul parintilor intrece numarul baietilor.
Sunt mai multi baieti decat fête iar numarul fetelor e mai mare decat al familiilor.
Cate familii calatoresc cu mine?
Cati baieti sunt? Cate fete?

daca va intereseaza ca un ciclon "banal" sa va poarte numele scoateti din buzunar 199 de euro, dar daca sunteti vanitosi si vreti unul sadea, puneti la batate 299 de euro ,ca deh unl puternic ,pomenit mai des, nu-i de colea.

anuk said:
daca va intereseaza ca un ciclon "banal" sa va poarte numele scoateti din buzunar 199 de euro, dar daca sunteti vanitosi si vreti unul sadea, puneti la batate 299 de euro ,ca deh unl puternic ,pomenit mai des, nu-i de colea.

Exista unul care imi poarta numele,asa ca pot lasa banii la cine ii are:))))

GeoX said:
Vrancea e cumine acum, asa ca nu e bai. S-a intors pe "alta parte" si se culca la loc.

Nani ,nani,hutza ,mamii:)))

GeoX said:
Da, dar mai rar. Ca deh, cicloanele sunt capricioase si nu prea stii la ce sa te astepti de la ele, in unele cazuri. :p Plus ca vor aia, si aia, si aia...mananca resurse =)) =)) =))

Mai ales aia ...daca nu e...e mare bai:)))

Sarrah said:
In tren:

Calatoresc cu mine cateva familii formate fiecare din tata mama si copii
Una din familii are mai multi copii decat toate celelalte la un loc.
In total numarul copiilor intrece numarul parintilor dar numarul parintilor intrece numarul baietilor.
Sunt mai multi baieti decat fête iar numarul fetelor e mai mare decat al familiilor.
Cate familii calatoresc cu mine?
Cati baieti sunt? Cate fete?

Mai, din ce vad eu prin telescop esti singura cuc,restul s-au speriat de zgaltanaturile marfarului si au luat-o la pas

Atunci altfel...

Am o suma de bani mai mica due 500

Daca o impart la 10 ramane un rest de 9 lei.
Daca o impart la 9 ramane un rest de 8
Daca o impart la 8 ramane un rest due 7
Si tot ASA...
Care sa fie suma de bani pe care o am?

anuk said:
Uite cate nume de barbati in viitoarele cicloane :p

http://www.nhc.noaa.gov/aboutnames.shtml
Si sa o spunem pe aia dreapta, au si barbatii de-a capricii.......si hachite.....

Unii mai rau ca femeile:)

Sarrah said:
Atunci altfel...

Am o suma de bani mai mica due 500

Daca o impart la 10 ramane un rest de 9 lei.
Daca o impart la 9 ramane un rest de 8
Daca o impart la 8 ramane un rest due 7
Si tot ASA...
Care sa fie suma de bani pe care o am?

Cred ca sufla vantul...ca tot ziceai tu ca...:)))

Sa vad ce-mi mai amintesc...

Vantul sufla in suflet, Ca nu poate sta non-stop la taclale dar va mai am pe voi!!!

Lasa mai Sarrah ,ca abia iti aerisesti sufletul si cand o fi proaspat si curatat de impuritati isi va gasi proprietar.

Sarrah said:

Vantul sufla in suflet, Ca nu poate sta non-stop la taclale dar va mai am pe voi!!!

Vant sau ciclon ?

Proprietar.... Ma pui pe ganduri cu asta... Adica nu voi mai fi stapana pe mine... Da, ai dreptate dar acum e cam dezordine as zice, nu mizerie. E termen dur impuritati. Ce Am facut?

anuk said:
Sarrah said:

Vant sau ciclon ?

Ciclon dar e doar in inima mea. Nu as vrea sa-I transmit ceva negativ.
Sper sa fie de la vopsea a fost ca un drog.

Incerc sa dorm.

Sarah, pretinzi ca acum esti stapana pe tine ?

Nu se potriveste "dezordine' mai degraba "invalmaseala" de ganduri .

daca dormi acum ,la noapte , ce-o sa faci ?

Back