• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Sincer GeoX , nu mai pot sa ma enervez pentru acest popor .... Refuza sa aduca la putere altceva... acum votam psd , e rau vota ACL , e rau cu ACL , votam iar cu PSd .... Nimeni nu ar vota o persoana care nu face parte din din cele 2 partide ... ne invartim in jurul cozii.... A fost prima oara cand fratele meu a votat :P nu vroia sa auda nici de Ponta nici de Iohannis.... :) Si parintii mei la fel nu vor sa auda ... dar acum , ca de fiecare data trebuie alegem IAR , raul cel mai mic ...urasc asta ..

Unii ar zice ca romanilor le este dor de celebrele cozi ceausitae () dar nu e cazul , cu atat mai putin la cei care lucreaza afara si care au vazut ce inseamna civiliztia .

Anuk, faptul ca victor ponta e cel mai mare DOBITOC din Romania nu e un secret si nici o noutate. Faptul ca se gasesc multi prosti care sa il voteze pe mitomanul asta...e mai grav. Un popor de hoti, de mincinosi, de prefacuti si de lenesi nu merita nimic bun, de altfel. Asa popor, asa ales. Bleah.

Nici nu mai conteaza pentru mine. Singurul lucru suparator e ca sunt multi care il voteaza pe dobitocul care vine iar cu propaganda tipic comunist-fesenista. Mai lipsesc ceva mineriade ca in 1990.

GeoX said:
Anuk, faptul ca victor ponta e cel mai mare DOBITOC din Romania nu e un secret si nici o noutate. Faptul ca se gasesc multi prosti care sa il voteze pe mitomanul asta...e mai grav. Un popor de hoti, de mincinosi, de prefacuti si de lenesi nu merita nimic bun, de altfel. Asa popor, asa ales. Bleah.
nu este drept sa judeci un popor ca este prost .pt asta vinovati sunt conducatorii (as putea numi si biserica) care tin oamenii in intuneric pt a-i putea folosi,in cazul nostru rezultatul sustinerii acestui hot este ant 3, rtv romana si poarta traista.sa nu spun ca chiar langa tine este un sustinator,in acest caz ce sa mai discutam de ion,veta ,miranda ,leana a lui felasca etc de la coada vacii.

Faptul ca se uita la tv-urile respective si inghit pe nemestecate tot ce li se serveste nu le justifica totusi faptul ca nu mai rationeaza. Ok, spalare pe creier ca spalare pe creier, dar sunt niste chestii de bun-simt minimal care ar trebui sa le palpaie. De altfel, se comporta ca istratii, ionut. Prin istrati inteleg fanii acelui asa-zis profet de seisme, un mare sarlatan, evident. Regasesc acelasi comportament, aceeasi atitudine, aceeasi irationalitate salbatica.

Ai dreptate in ceea ce priveste biserica. Ca se si vede ca inclusiv in cazul popilor si al inaltilor ierarhi ai BOR, banul e ochiul >:)>:)>:):devil::devil::devil:. Cand ii vezi cum fac sluj la stapanire, atunci nu mai zici nimic.

O zi buna sa aveti!
http://www.cotidianul.ro/images/stiri/0313/1363458989cafeaua-si-ceaiul.jpg

Actuale întrebări

Ne schimbăm identitatea des
Cum ne vor puterile străine
Şi suntem ce alţii au ales
Tot trăind mereu de azi pe mâine.

Ne minţim mereu şi tot sperăm
Că va fi şi ziua noastră mâine,
Suferind, ne facem că uităm
Şi-mpărţim mereu un colţ de pâine.

Dăm un preţ prea mare pe gogoşi
Şi dăm idioţilor crezare,
Suntem nişte oameni norocoşi
Şi trăim mai mult peste hotare.

Ăştia suntem noi cei de acum,
Ne uităm eroii în morminte,
Avem doar poteci, nu avem drum,
Mergem înapoi să dăm ‘nainte.

Ne despart politici de-mprumut,
Ne despart şi dogme şi religii,
Ne dăm votul unui prost limbut,
Punem mulţi nemernici în efigii.

Vine să ne tragă de urechi
Câte-un bâlbâit în misiune
Şi avem mereu probleme vechi
Şi dăm buzna la închinăciune.

Ne-am vîndut QI-ul pe nimic,
Ne-am vândut copii pe tarabă
Şi avem un suflet tot mai mic
Dar suntem europeni de treabă.

Leul românesc e doar un semn,
Convertim mai totul în valută
Şi orice poruncă mi-i îndemn
Şi-n principiu nu se mai discută.

Mai mereu ne punem beţe-n roţi
Şi la zid le punem pe-ale bune,
Suntem chiar aşa de idioţi?
Suntem chiar aşa cum ni se spune?
Publicat de Daniel-Dumitru Darie

Vezi cazul acelui impostor din Constanta, Inalt-Prea-Hotia Sa Teodosie Spagoveanu, mare sluga a cuplului mazare-constantinescu. Despre escrocul teodosie se stie ca a fost si un turnator infect la securitate.

Poporul asta e PROST :) Daca de 25 de ani te scalzi intre pdl/pnl si psd , si nu inveti nimic ... e clar ca esti prost :)

As zice manipulat si spalat pe creier. Dar conteaza si irationalitatea, ca la istrati.

M-ati zapacit de cap cu atata politica...bleahhh.Sa curga muzica:)))[video=youtube]

adrian_nicolae said:
Poporul asta e PROST :) Daca de 25 de ani te scalzi intre pdl/pnl si psd , si nu inveti nimic ... e clar ca esti prost :)

Si tu te incluzi in "POPOR", si eu ma includ in POPOR,noi toti ne includem in POPOR si nu accept ideea ca am fi prosti.

Back