• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Istratii in orice caz sunt irationali. Si complet redusi. Am avut niste experiente cu unii, cica necredinciosii in "domnul Istrate" trebuie sa dea coltul, cica sa vina marele cutremur sa ii omoare pe necredinciosi. Q.E.D.

anuk said:
adrian_nicolae said:
Poporul asta e PROST :) Daca de 25 de ani te scalzi intre pdl/pnl si psd , si nu inveti nimic ... e clar ca esti prost :)

Si tu te incluzi in "POPOR", si eu ma includ in POPOR,noi toti ne includem in POPOR si nu accept ideea ca am fi prosti.

Corect! Unii arunca prea usor cuvantul ...prosti...poate ca suntem doar...obositi de minciuni,manipulari,hotii si nu mai vrem sa reactionam...lucruri care pot fi tangente cumva cu prostia ,dar nu inseamna prostie.

GeoX said:
Istratii in orice caz sunt irationali. Si complet redusi. Am avut niste experiente cu unii, cica necredinciosii in "domnul Istrate" trebuie sa dea coltul, cica sa vina marele cutremur sa ii omoare pe necredinciosi. Q.E.D.

Eu ma intreb daca domnul Istrate mai traieste ,ca nu a mai fost vazut nici pe sticla,nici in virtual de multa vreme...

In 1990, vecina urca pe scara si i-a zis tatalui meu ca "ce frumos e Iliescu", ca il saruta cu drag si ca e cel mai frumos si de asta il voteaza. >:)>:)>:) Bine, barba-su a fost inainte de 1989 turnator infect la securitate, stia tot ce facea tata la servici, desi nu avea cum dpdv. profesional, dat fiind ca era doar un taranoi de duzina. Acum madama umbla pe scara cu poza lui ponta, am prins-o intr-o seara pe scara cum pupa poza lui ponta. Asa ca...

Parerea ta ca se arunca prea usor cu acest cuvant : "prosti" :)

Anuk , eu ma refer la anumita parte din electorat :)

Nu are nici o relevanta ce face mosneagul ala, e oricum inutil. Credeam doar ca e deja la balamuc.

:))))))))))) doamne feri:)))))))

GeoX said:
Nu are nici o relevanta ce face mosneagul ala, e oricum inutil. Credeam doar ca e deja la balamuc.

Mai,nu cred ca locul dumnealui e la balamuc...dar incepi sa te intrebi din moment ce au fost atatea transformari si scandaluri si tot felul de zvonuri ,presa ,si tot ce a fost pe forumul care candva ii purta numele,daca nu au fost provocate intentionat tocmai decesului dumnealui...zic si eu,nu am de unde sa stiu.

adrian_nicolae said:
Parerea ta ca se arunca prea usor cu acest cuvant : "prosti" :)

Anuk , eu ma refer la anumita parte din electorat :)

Binenteles Adi ca e parerea mea,dar dupa cum vezi mai sunt si altii care gandesc la fel:)

Ba eu zic ca locul mosului chiar este la balamuc. Stiam ca are si niste tare psihice din copilarie.

Pai complicii, sigur ca da, locul lor e la inchisoare, fireste. Dar cred ca si locul mosneagului ar fi tot la puscarie...desi as zice: 50% la balamuc, 50% la puscarie.

Votand doar ce ti se serveste la tv , esti prost , spalat pe creier , manipulat .... eu nu am votat ce mi s-a oferit la tv , deci nu fac parte din aceasta categorie :)

Irationalitate crasa. Sa crezi, de exemplu, ce spune un mosneag, un senil escroc care pretinde ca vibreaza si ca stie ce bloc din Berceni o sa cada la mult-invocatul mare cutremur este exact acelasi lucru cu a crede propaganda comunist-fesenista a lui ponta & co.

Va las cu politica la purtator.Si cu teoriile :)))Si o melodie:)
[video=youtube]

Oricum, internarea batranului sarlatan la un ospiciu, deci la balamuc, ar fi o binefacere pentru el, nu ar mai raspunde penal fiindca ar pleda ca iresponsabil. >:)>:):D:D:D:happy::happy::devil::devil:

adrian_nicolae said:
Votand doar ce ti se serveste la tv , esti prost , spalat pe creier , manipulat .... eu nu am votat ce mi s-a oferit la tv , deci nu fac parte din aceasta categorie :)

Dragul mamei, te poti uita la la TV cat vrei si nu esti prost pt ai creier
si poti discerne binele de rau , nu-i asa ? Cei care nu se uita si cred in cr li se spune, aia au o problema. Esenta consta in aceea ca nu toti sunt informati si as indrazni sa parafrazez, lipsa de informatie ...naste......presedintii pe care-i meritam :P

Si cu cei care resping informatia ce faci ? Doar pe considerente ca nu e emisa de tv-urile alea penibile.

anuk said:
adrian_nicolae said:

Dragul mamei, te poti uita la la TV cat vrei si nu esti prost pt ai creier
si poti discerne binele de rau , nu-i asa ? Cei care nu se uita si cred in cr li se spune, aia au o problema. Esenta consta in aceea ca nu toti sunt informati si as indrazni sa parafrazez, lipsa de informatie ...naste......presedintii pe care-i meritam :P
Ce sa-i faci omului daca-i place tv-ul,anuk?:)))))
Cred ca informatia vine exact din realitatea inconjuratoare....doar daca nu vrei nu vezi...in rest....pana si baba Margioala de la colt stie ca o duce rau si cu tv si fara:) Si crede-ma ca stie si ca unui om pus in fruntea unei tari jecmanita,vanduta si decimata de 25 de ani nu o sa-i fie prea usor sa o puna pe linia de plutire...Ar trebui sa aiba mult curaj sa infrunte multe si cine stie daca o sa si reuseasca...

Ehei ! De unul singur nu are cum sa reusesca oricat si-ar dori, e necesar ca Parlamentul si Guvernul sa puna umarul .

Si parlamentarii sa nu mai faca scut in jurul alesilor vizati de anchete. Aici nu e de vina strainatatea, asta e aberatie. Aici e vina alor nostri si, evident, a celor care ii voteaza in ciuda caracterului penal al specimenelor respective.

Back