• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Doar crezi. Stii unde sa te uiti pentru informatii despre seismicitatea zilnica din tara.

Ideea e ca in Vrancea cutremurele perceptibile nu se produc chiar in fiecare zi, si e inutil sa ne gandim tot timpul la orice zgomot din casa ca la un cutremur, dam in paranoia pentru orice fleac. Este cazul sa fim cu picioarele pe pamant, nu sa sarim in sus fara rost.

GeoX said:
Doar crezi. Stii unde sa te uiti pentru informatii despre seismicitatea zilnica din tara.

Poate:P am avut insa senzatia ca fotoliul in care citeam s-a lasat brusc in jos.

Desi vorbesc zilnic de cutremure dincolo, eu nici nu visez noaptea cutremure, nu ma gandesc toata ziua la seisme si nici nu confund lucruri banale din casa cu miscarile seismice. Prefer sa imi vad de ale mele fara griji suplimentare. Cutremurele nu imi fac viata, totusi.

Numai la cutremure nu ma gandeam :D: eram prinsa in cartea mea :P asa ca ma invinuiesti degeaba. :sad:

>:)>:)>:)>:)>:) Pai daca prima idee care iti vine e cutremurul...deh! :devil::devil::devil::devil:

Reapare poliomielita. Ucraina, Siria, Israel...In conditiile astea, becatele nenorocite de la ProTv, in frunte cu maimuta aia tolomaca de olivia steer, fac campanie anti-vaccinare. Tanti olivia, ia imbolnaveste-te matale de polio sa vezi ce bine e. >:)>:)>:)>:)>:):devil::devil::devil::devil:

Pai la ce sa te gandesti daca stai nemiscat in pat sau fotoliu ,nimeni nu se foieste prin casa si brusc simti ca se misca "obiectul ' 'de sub tine , zi si tu ...... :P

Mai tranteste un vecin ceva sus, mai adorm, mai o contractura musculare, una, alta...destule. Cutremurul e ultima varianta, mai ales cand nu zdrangane geamurile...

1 stau la ultimul etaj
2 nu citesc dormind :D:
3 spasmul muscular... nu-i exclus :P
4 sunt suprasensibila si percep cele mai mici miscari ,sac !

Asa ca mai usor cu entuziasmul misericordios la primit in tara maimute musulmane. Vine poliomielita, care e o boala infectioasa foarte nasoala, care daca nu te omoara, ramai paralizat definitiv. >:)>:)>:)>:)

anuk said:
1 stau la ultimul etaj
2 nu citesc dormind :D:
3 spasmul muscular... nu-i exclus :P
4 sunt suprasensibila si percep cele mai mici miscari ,sac !

Atunci o sa te distrezi binisor la un 5,5. >:)>:)>:)>:)>:):devil::devil::devil::devil::happy::happy: Topaiala de toamna. :3::3::3::3:

Maimutele-s "responsabile " cu ebola, poliomelita poate fi adusa de sirieni dar.... in Ucraina, care nu are legatura cu refuguatii ,sunt deja inregistrate doua cazuri de poliomelita. Dupa parerea mea este un bun prilej pt a convinge parintiii sa-si vaccineze copii stiindu-se ca tot mai multi parinti refuza sa-si vaccineze copii.

Somn usor si dormiti linistiti, nici in intr-o mie de ani Europa nu va fi islamizata, scenarii total irationale.

Back