• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Uite ca nu m-am inselat ,chiar daca se spune ca astea mici nu sunt perceputibile ,ce sa-i faci daca sunt megasensibila ()

" 10/09/2015 17:50:49 cutremur in judetul Vrancea, localizat manual.Coordonate: lat 45.8094; lon 26.7355.Magnitudine: 2.9, adancime: 92kmkm "

http://www.infp.ro/

Nu se simte un astfel de cutremur. Nici chiar asa. Cutremurele subcrustale devin perceptibile la magnitudini semnificativ mai mari, de la 3,8-4,0 in sus, chiar 4,2 in sus. 2,9 nu, nici vorba.

Ai postat ieri la 5h36 PM (ora noastra), cutremurul a avut loc la 2h50 PM UTC (5h50 PM ora locala). Ai simtit cutremurul inainte sa se produca efectiv fenomenul, cu 14 minute inainte ??? =)) =)) =)) Asa zic si eu perceptibilitate...>:)>:)>:)>:):devil::devil::devil::devil::devil::happy::happy::happy::happy:

Yesterday, 05:36 PM
anuk Online
Sefa tribului
Super Moderators Posts: 53,492
Thanks Given: 1,026
Thanks Received: 3,470 in 4,517 posts
Warning Level: 0%
RE: Off (off) topic
Cred ca a miscat Vrancea ......

Cutremurul a avut loc la 2:50 UTC (5:50 timp local). Deci e limpede ca lumina zilei ca nu aveai ce sa simti...la mintea cocosului. =)) >:)>:):15::15::15::15::15::15::15::8::8::8:

Nu carcoti, l-am simtit inainte de a se propaga ,sac ! Ce n-am voie sa simt inainte ? :P Am simtit ? Am simtit ,asta e . ()

Ai simtit o gaina, aia ai simtit. :15::15::15::15::15::8::8::8::8::8:

Si fiindca mi se pare mie ca esti cam vesela, iti reamintesc ca vine acea perioada draguta dintr-un an, OCTOMBRIE-NOIEMBRIE, cand fetele vesele devin si mai vesele, adica topaie si danseaza de le sar capacele. >:)>:)>:)>:):devil::devil::devil::devil::devil::happy::happy::happy::happy::happy::happy::devil:

Buna ziua! Ploua,e frig si voua va arde de ,,dans,,:)
http://www.universdecopil.ro/images...icitare-speciala-animata-toamna-si-ploaie.gif

anuk said:
Nu carcoti, l-am simtit inainte de a se propaga ,sac ! Ce n-am voie sa simt inainte ? :P Am simtit ? Am simtit ,asta e . ()

Te pomenesti ca ai si tu niscavai puteri paranormale:P

GeoX said:
Si fiindca mi se pare mie ca esti cam vesela, iti reamintesc ca vine acea perioada draguta dintr-un an, OCTOMBRIE-NOIEMBRIE, cand fetele vesele devin si mai vesele, adica topaie si danseaza de le sar capacele.

Puschea pe limba ta! Eu nu am chef de dans,na!:))

Un dans dragut nu v-ar strica, doamnelor. Putintica miscare face bine si la silueta...>:)>:)>:):happy::happy::devil::devil::3::3::3:

GeoX said:
Ai simtit o gaina, aia ai simtit. :15::15::15::15::8::8::8::8:

Ti-e ciuda ca eu da si tu nu () O sa-l iau pe domnul inginer Istrate :P ,ce vibratii, ce calatorii in spatiu.....

Lasa ca va scutura nitel in octombrie sau noiembrie...ne distram grozav. :15::15::15::15::11::11::7::7::8::8::8::devil::devil::happy::happy::happy:

anuk said:
GeoX said:
Ai simtit o gaina, aia ai simtit.

Ti-e ciuda ca eu da si tu nu () O sa-l iau pe domnul inginer Istrate :P ,ce vibratii, ce calatorii in spatiu.....

Apriga concurenta tre sa aiba domnul Istrate!:))) Acu' daca tot esti paranormala sa stim si noi ca na,asta e sensul unui asemenea dar,sa iti ajuti semenii,dar daca nu ai sa simti corect sa vezi bumbaceala ce iei:)))

GeoX said:
Un dans dragut nu v-ar strica, doamnelor. Putintica miscare face bine si la silueta...

Fii mai serios,ca de la atata regim sunt teribil de subtirica,asa ca ...fara dans pe balans.Bine,daca tii mortis,poti sa dansezi numai tu:)))

Lunile octombrie si noiembrie tot vin ele, dragutele...>:)

Back