• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Noapte buna. Si: nota 10 (zece) Chile. Nota 2 (doi) Romania, din toate punctele de vedere. Mi-e sila ca sunt compatriot cu specimene alde ponta, oprescu si alte javre din astea.

Cu acest filipinez, Puie Monta, chiar nu avem dreptul sa mai zicem nimic. Daca era altcineva prim-ministru, da, puteam ridica si noi capul. Dar cu maimuta asta jegoasa...nimic. Tara de...

Buna dimineata.
Nu, nu ne vom putea opune prea mult cotei obligatorii. Filipinezul cretin ponta a avut grija sa promita o super-moschee plus un centru international de studii islamice amicului erdogan. Q.E.D. E o catastrofa de prim-ministru, cine ne scapa de javra asta ordinara ? S-a lipit cu posteriorul de scaun...

Un alt motiv de greata: onoruri militare la inmormantarea VC-ului. :angry::angry::angry::angry: Imi vine sa vars...pe toti aia injurati care ii ridica osanale...:-&:-&:-&:-&:-& Tara amorala. Sa vina mai repede cutremurul ala sa mai reduca din tembeli. X-(

Buna dimineata!
buna-dimineata-2149_cc0be1cbd23496.jpg

GeoX said:
5 morti in Chile la cutremurul de magnitudine 8,3!!! Macel, ce sa zic. Sigur ca nu e bine daca moare si un singur om. Dar 5 morti la 8,3!!! EDI sa traiasca, nu miorlaielile cretine si tembele din Romania cu vai draga vine cutremurul si murim toti, ne ajuta Doamne-Doamne, cum ti-e scris si alte tembelitati fataliste. Chile, nota 10!!!
EDI inseamna:
Educatie din toate punctele de vedere, populatie si nu numai;
Disciplina in constructii si nu numai;
Informare coerenta si consistenta.

Asa, deci idiotul ala de victor viorel ponta nu vrea plece, desi e trimis in judecata. Mi-e greata de tara asta si de poporul asta majoritar idiot si retardat. Mars afara, Javra Ordinara!!! Doresc tuturor admiratorilor si votantilor lui victor viorel ponta cele mai mari belele, sa va scuture pamantul de va sar capacele!!! Pe cine ne-ati adus pe cap, frate!!!
GeoX, daca era la noi un cutremur de o asemenea magnitudine in mod sigur era macel... In primul rand disciplina in constructii lipseste cu desavarsire ,ca doar interesul poarta fesul.Cat despre restul...mult prea slabut pentru o tara in care seismele nu sunt o noutate.Si da,suntem la mila Domnului,insa e o vorba Dumnezeu iti da,dar nu-ti baga si in traista.Mai exista si varianta ca daca ti-e scris sa mori la un cutremur,mori,chiar daca tu nu ai sa fii de acord cu aceasta teorie.

Am dat de mai multe ori ca exemplu Chile, a se vedea si cazul din 2010. Nu cu vaicareli au ajuns unde au ajuns. Disciplina, seriozitate maxima, consecventa...oameni cu cap.

adrian_nicolae said:
ISIS vine de la Statul Islamic din Irak și Siria

Multumesc,scumpule! Asta stiam si eu,dar e ciudat rezultatul obtinut ca titlul pt aceasta factiune terorista:)

GeoX said:
Am dat de mai multe ori ca exemplu Chile, a se vedea si cazul din 2010. Nu cu vaicareli au ajuns unde au ajuns. Disciplina, seriozitate maxima, consecventa...oameni cu cap.

Corect! Au invatat din greseli si au fost seriosi.Si-au dorit sa se protejeze cumva de efectele seismelor si au reusit.In Romania...poate peste vreo 300 de ani:)

GeoX said:
Un alt motiv de greata: onoruri militare la inmormantarea VC-ului.: Imi vine sa vars...pe toti aia injurati care ii ridica osanale.. Tara amorala. Sa vina mai repede cutremurul ala sa mai reduca din tembeli

Esti cam nervos.Stai usor ca nu face bine la inima.Lasa cutremurul in pace ca nu-l doreste nimeni.Ce te-a apucat?:)

Putina sperietura nu strica...pentru mai multi, de sus si mai de jos. Ar merita unii o distractie telurica draguta...>:)>:):devil::devil::devil: Sa am si eu de ce si de cine rade...>:)

adrian_nicolae said:
La vremea respectiva daca nu spuneai "je suis Charlie" , erai de partea teroristilor :) Ma bucur ca nu am fost de partea acestor personaje..... ultima fraza cu rosu mi se pare interesante :)

Charlie Hebdo starneste noi controverse, dupa ce ia in deradere moartea lui Aylan Kurdi, baietelul sirian al carui cadavdru a fost descoperit pe o plaja din Turcia

jpg.php

Revista franceza Charlie Hebdo a starnit o noua controversa dupa ce a publicat caricaturi in care ia in deradere moartea baietelului sirian Aylan Kurdi , al carui cadavru a fost adus de ape pe o plaja din Turcia, scrie Reuters.

Revista devenise un simbol al libertatii de exprimare dupa ce a fost tinta unui atac islamist sangeros pentru publicarea unor caricaturi cu profetul Mahomed.

Ultima editie a atras insa numeroase critici pe retelele sociale. O caricatura arata un baietel in tricou si pantaloni scurti cu fata in jos, pe o plaja, alaturi de o reclama care ofera doua meniuri pentru copii la pret de unul.

Pe desen scrie: "Atat de aproape de tel..."

O alta caricatura, desenata de unul dintre supravietuitorii atacului impotriva redactiei Charlie Hebdo din ianuarie, prezinta urmatorul mesaj: "Dovada ca Europa este crestina".
jpg.php

Un barbat care aduce cu Iisus merge pe apa, in timp ceea ce pare un copil este scufundat cu capul in jos, alaturi de mesajele: "Crestinii merg pe apa" si "Copiii musulmani se ineaca".

Redactia cotidianului a fost atacata in ianuarie de doi islamisti care au ucis 12 oameni, inclusiv redactorul sef al Charlie Hebdo. Inainte de atac, revista avea probleme financiare, cu doar 30.000 de exemplare vandute. Dupa atacul terorist, vanzarile au ajuns la milioane de exemplare in intreaga lume.

Sloganul "Je Suis Charlie" s-a raspandit pe toate retelele sociale.

hotnews.ro

Adi, asocierea acelui copilas mort cu caricaturizarea lui mie imi face pur si simplu rau.In ce lume idioata traim?

GeoX said:
Putina sperietura nu strica...pentru mai multi, de sus si mai de jos. Ar merita unii o distractie telurica draguta...>:)>:):devil::devil::devil: Sa am si eu de ce si de cine rade...>:)

:) pai si eu am ceva spaime vizavi de cutremure,deci sa presupun ca o sa fiu tinta ironiei matale?:))) Pai ce zici,nu scot ciomagul?:)))

degetica , eu am fost impotriva acestor idoti si atunci cand "teroristii" i-au macelarit :) Evident , nu le tineai partea , erai terorist :) Acum marea majoritatea a alora cu "je suis charlie" . sunt de partea refugiatilor :)) nu am vazut sa aiba ca nu sunt charlie :)

"teroristii" care si-au uitat actele de identitate in masina :))

pana acum cateva luni erau cu grecii .... lumea asta ridica ipocrizia la rang de arta :)

Remarc si eu ca asa-zisii "refugiati" sunt destul de bogati asa, dispun de sume cash de mii de euro, da ? Eu nu am atata la saltea, totusi. Inca un argument pentru mai multa circumspectia la mila pentru "refugiati". Daca erau asa de saraci, de unde atatia bani per cap de om ?

GeoX said:
Remarc si eu ca asa-zisii "refugiati" sunt destul de bogati asa, dispun de sume cash de mii de euro, da ? Eu nu am atata la saltea, totusi. Inca un argument pentru mai multa circumspectia la mila pentru "refugiati". Daca erau asa de saraci, de unde atatia bani per cap de om ?

Daca nu te-ai facut terorist.... :P

anuk said:
Daca nu te-ai facut terorist.... :P

Si sa-ti fac o vizita cu ceva obiecte "specifice" ? >:)>:)>:):devil::devil::devil:

Maaaai ! Am bata de baseball langa usa ,asa ca .....nu te-as sfatui :P

Back