• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Duminica71c13.jpg

http://www.evz.ro/lech-walesa-avert...actice-obiceiurile-inclusiv-decapitarile.html

Fostul lider al Solidarității continuat pe același ton:

„Noi în Polonia avem apartamente mici, salarii mici și pensii mici. Văzându-i pe imigranți la televizor am constatat că arată mai bine decât noi. Sunt bine hrăniți, bine îmbrăcați și poate chiar și mai bogați decât suntem noi.”

Liderul polonez a tras un semnal de alarmă teribil:

„Este o mare problemă. Dacă Europa își deschide porțile, curând vor veni aici milioane și, trăind printre noi, vor începe să-și practice obiceiurile, inclusiv decapitările.”

Mai usor cu mila pentru maimutele alea miusulmane urlatoare. E chiar penibil, iti intra in casa niste maimute nepoftite si cand le atragi atentia ca trebuie sa respecte niste reguli incep maimutele sa urle ca ele au drepturi. Masuri dure, chiar draconice, trebuie luate impotriva maimutelor musulmane.

Se spune ca in Siria nu se mai poate trai, nu ? :) in siria sunt vreo 20 milioane de locuitori :) rata somajului in randul tinerilor e destul de mare , si nu-i ajuta nimeni... pe astia ii ajuta.... ceea ce ma face sa cred ca e ceva organizat, si in viitorul apropiat o sa regrete toti ca au acceptat sa deschida portile Europei :)

adrian_nicolae said:
Se spune ca in Siria nu se mai poate trai, nu ? :) in siria sunt vreo 20 milioane de locuitori :) rata somajului in randul tinerilor din UE e destul de mare , si nu-i ajuta nimeni... pe astia ii ajuta.... ceea ce ma face sa cred ca e ceva organizat, si in viitorul apropiat o sa regrete toti ca au acceptat sa deschida portile Europei :)

Intr-adevar, mila asta exagerata pentru maimutele alea urlatoare musulmane o sa fie regretata pana la urma.
Noapte buna.

In propaganda asta media , nu se spune ca in Berlin sau alte orase europene, sunt cartiere pline de arabi unde politiei ii este frica sa intre ;)

Nu e "corect politic" sa "vorbesti de rau" pe "sarmanii" musulmani. Te eticheteaza drept xenofob, rasist si mai stiu eu ce. 8-x8-x8-x>:)>:)>:)

faza cu sirianul , sa spunem ca sunt 50-50% in dubii.... dar arabii platesc unui club important din Europa sa scoata crucea de pe emblema ....nici acum nu se trezeste lumea ?!

BREAKING NEWS: „Refugiatul model” cosit de jurnalista din Ungaria e simpatizant Al Qaida

Țineți minte bietul tată sirian cu copilul în brațe, imigrantul disperat căruia i-a pus piedică o jurnalistă din Ungaria, pe când el fugea prin vestitul gard, ce tocmai fusese străpuns de masele de refugați? Ce emoție a stârnit imaginea, ce indignare față de acea femeie fără inimă, față de acel gard și față de Ungaria în general, ce lacrimi de înduioșare și de simțire umană față de imigrantul agresat și față de imigranții ilegali în general!

Joi tot mapamondul a aflat că refugiatul deja și-a găsit job. Și nu orice job, job de antrenor de fotbal, în Spania, la Real Madrid!

Din nou, toată lumea și-a spus, da dom-ne, ce om serios, el nu voia decât să muncească. Dar ce bun, ce talentat trebuie să fie, de l-a angajat una dintre cele mai tari echipe din lume! Ce s-ar face Europa fără aportul refugiaților musulmani din Orientul Mijlociu?
„Refugiatul model” a fost primit cu onoruri în Spania și a devenit răsfățatul presei din toată lumea.
Era cât pe ce să ne înduioșăm și noi, deși nu suntem de stânga. Doar un comentator ILD – căruia îi mulțumim – și-a păstrat cumpătul și ne-a amintit că:
Atentie
18 septembrie 2015 at 0:18
Imigrantul caruia i s-a pus piedica de catre cameramana unguroaica si a cazut peste copilul lui NU l-au angajat antrenor la Madrid spaniolii ci ARABII de la banca Abu Dhabi care au cumparat clubul de fotbal Real Madrid in 2014 si primul lucru pe care l-au facut arabii au fost sa SCOATA SIMBOLUL CRUCII din sigla clubului asa cum vor sa scoata in continuare crestinismul din Europa!

http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...rom-club-crest-to-appease-Abu-Dhabi-bank.html
real-madrid-logo.png

Sirianul nostru refugiat, pe numele lui Osama Abdul Mohsen, e membru, sau cel puțin simpatizant autodeclarat pe profilul său de FB al Frontului Al Nasra, facțiunea siriană Al Qaida, care omoară kurzi, scrie portalul polonez niezalezna.pl.

Surse kurde susțin că a și participat la astfel de operațiuni. Dar ok, să zicem că sursele kurde sunt greu de verificat.
Rămâne steagul Al Nasra, fâlfâit cu mândrie pe profilul de FB al sportivului.
710801055581442693927.jpg

sursa de pe site-ul polonez :) deci stirea e adevarata...
http://niezalezna.pl/71080-syryjczy...nikarke-czlonkiem-syryjskiego-odlamu-al-kaidy

si acum inca ceva misto , care mi-am adus aminte acum ... cand o sa am timp diseara o sa caut si sursa :) EUROSTAT-ul spune ca 1 din 5 refugiati sunt din Siria :)

Singura consolare e ca la dezastrul din aceasta chestie care isi zice tara nici macar "refugiatii" nu prea vor sa vina. Dar pana la urma vor veni, mai ales ca vor avea si super-moschee.

Anuk e iar in spital dar spera sa iasa repede, va fi bine si o sa revina cat de curand posibil.

Back