• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Scandal monstru in Germania. Presa centrala si autoritatile guvernamentale centrale au incercat fara rusine sa musamalizeze ticalosiile musulmanilor care au incercat sa violeze zeci de femei in noaptea de Anul Nou. Pacat ca nu au violat-o si pe mada Merrkel, ca ea i-a adus pe troglloditii aia. Lumea va trebui sa puna mana pe arme pentru a-si proteja mamele, surorile, sotiile. Dat la capatana la toti trogloditii aia de asa-zisi "refugiati".

Pana una, alta ,uite ce declara Angela Merkel: Refugiatii sunt "o sansa" pentru Germania

Afluxul record de refugiati in Germania reprezinta "o sansa", a afirmat cancelarul Angela Merkel in alocutiunea sa de Anul Nou, atragand atentia asupra celor care, "plini de ura", vor "sa ii excluda pe ceilalti", relateaza AFP si Agerpres.

http://www.hotnews.ro/stiri-interna...kel-refugiatii-sunt-sansa-pentru-germania.htm

O sansa pentru violuri in masa. Sper sa o violeze si pe Merkel.

http://www.dw.com/ro/köln-femei-abuzate-sexual-în-noaptea-de-revelion/a-18959443

Femeile care s-au plâns la poliţie au relatat că au fost înconjurate de grupuri de bărbaţi care le-au agresat sexual şi prădat. Una din femei a scris în plângere că a fost de-a dreptul violată. Potrivit victimelor, majoritatea făptaşilor erau adolescenţi şi tineri provenind din Orientul Apropiat şi din nordul Africii.

Era si de asteptat,cand tolerezi hoardele de trogloditi in virtutea idioteniei numita "multiculturalism" (pentru care nu mai poti invoca in public Craciunul ca sa nu lezezi sentimentele si religia maimutelor musulmane) si a corectitudinii politice imbecile, la asta se ajunge. In virtutea corectitudinii politice, politia nu mai poata intra in forta in ghetourile musulmane, devine state in stat in care maimutele teroriste isi fac de cap.

Inclusiv "corectitudinea politica" a stangistilor, cripto-marxistilor (ascunsi in partiide europene chipurile de "dreapta") si "progresistilor" din vina carora se tolereaza pretentiile maimutelor musulmane.

GeoX said:
http://www.dw.com/ro/köln-femei-abuzate-sexual-în-noaptea-de-revelion/a-18959443

Femeile care s-au plâns la poliţie au relatat că au fost înconjurate de grupuri de bărbaţi care le-au agresat sexual şi prădat. Una din femei a scris în plângere că a fost de-a dreptul violată. Potrivit victimelor, majoritatea făptaşilor erau adolescenţi şi tineri provenind din Orientul Apropiat şi din nordul Africii.

Era si de asteptat,cand tolerezi hoardele de trogloditi in virtutea idioteniei numita "multiculturalism" (pentru care nu mai poti invoca in public Craciunul ca sa nu lezezi sentimentele si religia maimutelor musulmane) si a corectitudinii politice imbecile, la asta se ajunge. In virtutea corectitudinii politice, politia nu mai poata intra in forta in ghetourile musulmane, devine state in stat in care maimutele teroriste isi fac de cap.

Am citit si presa germana, nu-i dracu asa de negru,exista si multa exagerare. Asa cum am mai spus fiecare natie are "rebuturile "ei.

Cand e vorba de bagatelizat lucrurile incomode, cum ar fi faptele "glorioase" ale iubitilor nostri musulmani, intotdeauna e "exagerare". Sunt de vina in primul rand diversi relativisti si progresisti care le cauta in coarne si care au blocat masurile dure impotriva enclavelor musulmane. Maimutele musulmane nu stiu decat de frica, altfel nu merge. Corectitudinea politica si multiculturalismul sunt niste catastrofe. Cred ca sotii si prietenii celor agresate vor trebui sa puna mana pe bate. Asta si fiindca, in virtutea corectitudinii politice, autoritatile statelor in cauza nu fac nimic, ca sa nu deranjeze "comunitatile" musulmane.

M-am cam saturat sa aud cum romanii si alti cetateni europeni sunt facuti cu ou si cu otet ca fiind salbatici, in timp ce faptele musulmanilor sunt trecute sub tacere de catre marii progresisti si relativisti, pe principiul corectitudinii politice.

GeoX said:
M-am cam saturat sa aud cum romanii si alti cetateni europeni sunt facuti cu ou si cu otet ca fiind salbatici, in timp ce faptele musulmanilor sunt trecute sub tacere de catre marii progresisti si relativisti, pe principiul corectitudinii politice.

Noi toti suntem catalogati dupa faptele reprobabile a unora plecatii din Romania,vezi reportajele din Londra, vezi batjocora televiziunii franceze ,cam tot asa si cu musulmanii.Oameni si oameni,unora le curg balele dupa femeile europene, altii omoara,altii, care formeaza de fapt majoritatea ,sunt oameni de omenie.

Back