• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

In Germania au inceput sa se formeze deja garzi civile care sa patruleze prin zonele ticsite de musulmani, pentru a ii tine la respect. Asta pentru ca lumea si-a pierdut increderea in autoritati, nu pentru ca ar fi devenit extremista. Cata vreme li se cauta in coarne asa-zisilor refugiati pe considerente aiurea de tipul "nu ne cunosc regulile, sa ii iertam", bla-bla-bla, atunci e o reactie normala de aparare.

E discutabila actiunea in forta,dar ......fiecare cu punctul lui de vedere. eu personal nu ma tem ca cineva ar putea sa-mi impuna schimbari care tin de credita, desi nu bat matanii si nu tocesc pragurile bisericilor , sau sa ma faca sa renunt la tradititii stramosesti,etc .

Reactia e fireasca, avand in vedere prostiile si crasa neglijenta a autoritatilor. Prostia, incompetenta si obtuzitatea se platesc. Lumea vrea sa se stie protejata, si la ceea ce s-a intamplat nu mai merge cu vorbe frumoase.

Tara si popor care se ingramadeste in ultima zi a festivalului sa ajunga la statuia din lemn negru a lui Isus ( Nazariteanului Negru) ,ocrotitorul districtului Quiapo.

Manila -Filipine -9 ianuarie 2016

cafea9ba64.jpg

http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/contra-tiraniei-corectitudinii-politice-404134

Agresiunile sexuale de la Köln din noaptea de Anul Nou nu sunt un fenomen nou în Europa, după cum nu este nouă nici reacția inițială a autorităților de a ascunde infracțiunile din cauza a ceea ce secretarul Afacerilor Interne al Marii Britanii a numit „corectitudinea politică instituționalizată”.
Afirmația ministrului britanic de Interne citată în debutul acestui articol a fost făcută în contextul scandalului de exploatare sexuală a minorilor din regiunea Rotherham-Sheffield. Pe scurt, vreme de 15 ani, între 1997 și 2013 bande de pakistanezi au răpit, violat, torturat și exploatat sexual cel puțin 1400 de minori, majoritatea fete (dar și băieți), majoritatea albe. În tot acest timp, autoritățile locale, dominate de laburiști, inclusiv poliția locală, inclusiv autoritățile de protecție a copilului, au descurajat în mod agresiv toate anchetele care urmăreau să scoată la lumină amploarea și gravitatea crimelor comise. Cei care nu se supuneau erau demiși iar unui oficial i s-au furat chiar documentele incriminatoare. De ce această mușamalizare pe scară largă comisă pe parcursul unui deceniu și jumătate? Potrivit unui document al Comitetului pentru Protecția Copiilor din Rotherham citat de cotidianul Times, pentru că aceste „crime au avut ”caracteristici culturale...care sunt sensibile local din punctul de vedere al diversității”. Dacă, așa cum transpare acum din declarațiile polițiștilor, aceștia au legitimat și reținut în noaptea de anul nou 100 de persoane, „majoritatea sirieni”, „majoritatea solicitanți de azil”, dar șefii poliției și autoritățile locale au ales să mușamalizeze în mod deliberat sutele de agresiuni sexuale comise de bande de refugiați și imigranți musulmani, atunci acesta este un nou caz în care autoritățile aleg să refuze să aplice legea în numele viziunii oficiale politic corecte despre toleranță și diversitate. Or, dacă însăși siguranța personală este refuzată cetățeanului în numele corectitudinii politice, atunci nu mai vorbim de o politică sau alta ci de tiranie. Împotriva acestei tiranii a corectitudii politice trebuie să se ridice orice cetățean rațional, care vrea să salvgardeze valorile liberale și să prevină ca întreaga Europă să devină din nou victima populismului naționalist și xenofob.

Musamalizarea fara rusine a infractiunilor bestiale comise de musulmani, in numele pretinsei corectitudini politice si al tampeniei numite multiculturalism naste monstri. De vina sunt, in primul rand, nenorocitii de "progresisti", stangisti nerusinati, care ar trebui sa fie primii plezniti peste bot. Ne-am saturat de "progresismul" lor tembel.

Agresiune sexuala in lume ,nu doar in Europa ,nu-i un eveniment nou, dar in actualul context ....totul se exagereaza si nu-i corect. Evident ca si eu condamn pe oricine face asemenea fapte dar repet, prea se face caz de prezenta refugiatilor. Marea majoritate sunt batutii de soarta ,iar printre ei s-au strecurat derbedeii si teroristii. Ei trebuie pedepsiti ,ei trebuie expulzati.

Era vorba de "corectitudinea politica" si de "multiculturalismul" propovaduite de niste asa-zisi progresisti. De aia in cartierul ala din Bruxelles Molenbeek si-au facut de cap teroristi si alti asemenea. A trece cu vederea astfel de lucruri inseamna premize pentru monstri. Punct. Nu domne, sa nu mai fie musamalizate infractiunile musulmanilor doar pentru ca sa se menajeze sensibilitatile "sarmanilor" islamisti.

Victimele violurilor, "c---e" albe, nu prea gasesc lucrurile ca fiind exagerate. Ar fi vrut si ele sa aiba liniste si siguranta, nu sa fie fugarite ca vitele.

Si inca ceva. Nu sunt nazist, dar am dreptul sa pun mai presus de orice grija pentru siguranta mea si a celor dragi. Asa ca nu trec cu vederea diferitele platitudini ale corectilor politic si diversele prostii multiculturaliste in virtutea carora s-a permis ghetoizarea musulmana in diferite metropole europene, precum si musamalizarea infractionalitatii doar din grija pentru sensibilitatile unora. Nici un fel de scuza pentru asa ceva, traim intr-o lume reala, nu ideala, asta e.

Sigur ca nu esti nazist dar te aprinzi f repede ,pui multa patima, si vezi lucrurile fie in alb ,fie in negru ,ignorand multitudinea de nuante. Vezi ? Tu idealizezi lumea reala in care traim, o lume dura si nedreapta de cele mai multe ori.

Eu vorbeasc de cazuri reale. Cine a tolerat ghetoizarea fara nici un control ? Eu la asta ma refer. Situatii care nu mai pot fi admise, indiferent cine se supara si pe cine deranjeaza la imagine.

Sa nu uiti ca si tiganii nostri traiesc in ghetouri, in mari orase europene .

Back