• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Avem zapada frumusica in Bucuresti, 30 cm pana ieri seara plus inca aproape 10 cm depusi peste noapte, ajungem la aproape 40 cm. :D:snowman::snowman::snowman::snowman::snowman::snowman::snowman::snowman::happy::happy::happy::11::11::11::cs::cs::sleepy::sleepy::sleepy:

Cei din judetul Bacau nu ati fost prea cumintei, asa ca nu ati primit cine stie ce zapada. =)) :sleepy::sleepy::3::3::3::snowman::snowman: Da' lasa ca, in compensatie, va aduce tata niste ger dragut, sa il tineti minte. >:)>:)>:)>:):happy::happy::devil::devil::devil::devil::devil:

Noi am mai avut zapada .....si tinand cont de cat de eficienta este dezepazirea, cat simt civic au bucurestenii sa puna mana sa degajeze alei
..... va plang de mila. In provincie parca oamenii sunt ceva mai responsabili :P

Noi am dat, la bloc in fata. Se merge bine pe aleile dintre blocuri si in fata. Acum, la alte blocuri, ce sa zic, fiecare cu civismul lui.

la mine praf si pulbere :)))) dar bate un vant afara .... brrr... noroc ca azi am fost liber , si a trebuit sa cobor doar dupa paine :))

N-ati fost cumintei, n-ati primit zapada, asta e. >:)>:)>:) Dar lasa, va aduce tata niste ger bunicel asa, sa nu il uitati. >:)>:)>:):devil::devil::devil::happy::happy::happy:

Te inseli,am zapada, doar ca nu asa de mare ,dar este . E plin derdelusul de pe stada mea de copii la sanius.

Ei, aveti si voi vreo cativa cm acolo, cat sa ziceti ca e zapada. :D >:)>:)>:) Dar n-aveti 35-40 cm. :P

Te inseli, chiar e strat zdravan de zapada,cel putin la minein zon.am facut o tura de oras astazi,evident, pe jos, ca era oleca de soare si "m-am documentat " :P

Va aduce tata ger si mai si in urmatoarele zile, nici o grija, il primiti de-l pomeniti. >:)>:)>:):devil::devil::devil:

Noapte buna si cat mai calduta. Urmeaza cea mai rece noapte a anului, de pana acum.

Back