• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Din pacate, statul moldovean e unul corupt pana in maduvs oaselor si ei nu au un DNA. Oligarhi peste oligarhi, fiecare cu ai lui. Plahotniuc a primit si cetatenie romana de la cuplul iubit Ponta & Corlatean, asa ca pro-rusii pot folosi acest pretext ca sa ne puna in lumina proasta. Se stia oricum ca borfasul imputit victor viorel ponta era prieten la catarama cu plahotniuc. Situatia e incurcata rau, evident ca e in favorea rusilor. Dupa cum se arata acum, Basarabia poate fi considerata ca fiind definitiv pierduta, si nu numai din punct de vedere al unei eventuale reuniiri, cat din cel al unor relatii, sa le zic, civilizate. Pro-rusii vor face orice sa mentina haosul sau/si sa arata ca ei ar fi singurii capabili sa conduca si sa faca bine "poporului". Imi pare rau pentru cei care mai visau, dar Prutul pare a deveni o noua "cortina de fier". Gata cu limba romana, e limba moldoveneasca. Cine zice altceva, mars in Siberia. >:)>:)>:):devil::devil::devil::devil: E gata. Iata ce inseamna coruptie generalizata si sistemica si absenta oricarui instrument de combatere. Bravo Monica Macovei pentru tot ce ai facut pentru Romania. Sa crape de necaz babetele si mosnegii cu resurse cerebrale limitate. Aia care fac crize de dambla in metrou cand aud de Monica M.

Noapte buna.

http://www.evz.ro/germania-s-a-trez...refugiati-nu-au-niciun-fel-de-calificare.html

„80% dintre refugiaţi nu au niciun fel de calificare. O parte tot mai mare dintre ei sunt analfabeţi”, spune vicecancelarul german Sigmar Gabriel.
Oficialul german mai spune că foarte mulţi tineri care vin în Germania cu valul de refugiaţi nu au niciun tip de pregătire profesională şi nici nu vor să aibă.
Refugiaţii nu sunt atât de educaţi precum se credea şi nici atât de dornici de muncă, spune vicecancelarul.

Desi mai usor cu umanismul utopic, dus pana la extrem, si cu mila paguboasa pentru maimutele musulmane. Iata ca am avut dreptate. Maimutele musulmane trebuie expluzate, trimise inapoi si gata. Nu sa se umple Europa cu tot felul de paraziti, trantori, violatori, teroristi si alte specimene "dragute". Celor din Sarajevo si Srebrenica, bombardati de favoritii rusilor, sarbii bosniaci, nu li s-a plans de mila si nu au fost chemati "Hai veniti la noi, ca va primim cu bratele deschise".
Am zis eu, niste trogloditi care cum au pus piciorul in Europa, au si inceput sa faca ce stiu ei mai bine, adica sa violeze femeile. Urla pe la granite ca vor drepturi, desi au intrat ilegal, dau cu pietre si vor sa ne impuna cretinitatile lor islamice.

GeoX said:
http://www.evz.ro/germania-s-a-trez...refugiati-nu-au-niciun-fel-de-calificare.html

„80% dintre refugiaţi nu au niciun fel de calificare. O parte tot mai mare dintre ei sunt analfabeţi”, spune vicecancelarul german Sigmar Gabriel.
Oficialul german mai spune că foarte mulţi tineri care vin în Germania cu valul de refugiaţi nu au niciun tip de pregătire profesională şi nici nu vor să aibă.
Refugiaţii nu sunt atât de educaţi precum se credea şi nici atât de dornici de muncă, spune vicecancelarul.

Desi mai usor cu umanismul utopic, dus pana la extrem, si cu mila paguboasa pentru maimutele musulmane. Iata ca am avut dreptate. Maimutele musulmane trebuie expluzate, trimise inapoi si gata. Nu sa se umple Europa cu tot felul de paraziti, trantori, violatori, teroristi si alte specimene "dragute". Celor din Sarajevo si Srebrenica, bombardati de favoritii rusilor, sarbii bosniaci, nu li s-a plans de mila si nu au fost chemati "Hai veniti la noi, ca va primim cu bratele deschise".
Am zis eu, niste trogloditi care cum au pus piciorul in Europa, au si inceput sa faca ce stiu ei mai bine, adica sa violeze femeile. Urla pe la granite ca vor drepturi, desi au intrat ilegal, dau cu pietre si vor sa ne impuna cretinitatile lor islamice.

Dar capsunarii nostri,ce pregatire au? Dar tiganii care "ne reprezinta cu cinste" in toata lumea ce studii au ? Nu asta ar fi buba ci numarul mare ,agresivitatea lor si faptul ca le-ar placea sa ne indoctrineze .

Pai da. Plus faptul ca e si vina guvernelor si administratiilor locale din tarile respective, care au tolerat ani de zile situatii nenorocite cu cei deja veniti de mai demult, invocand un multiculturalism gresit inteles si aplicat. E scandal in Belgia cu toleranta de care s-a dar dovada fata de acel cartier din Bruxellles.
Iar aberatia cu taxa pe benzina...e incredibil, chiar socant la ce se gandesc unii. X-(X-(X-(X-(X-(X-(

Ce sa vezi, ce sa vezi, din cei 1,1 milioane de imigranți sosiți în Germania în 2015, autoritățile au pierdut urma a peste jumătate.

Când au intrat în Germania, imigranții au fost înregistrați și luați în „îngrijire” de diversele regiuni. Odată ajunși aici, ei trebuiau să-și depună dosarele de solicitare de azil, relatează Daily Mail.

Dintre cei 1,1 milioane de indivizi care au fost înregistrați în Germania, doar 476.000 au depus cereri de azi. Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne german, Harald Neymans, a explicat că s-ar putea ca pentru o parte din cazuri să fie vorba de întârzieri birocratice.

El a evocat însă și posibilitatea, mult mai îngrijorătoare, ca o parte de refugiați să fi părăsit Germania pentru a merge în alte țări din Europa.

Nici a treia posibilitate de care a vorbit Neymans nu este mai liniștitoare: imigranții și-au schimbat de mai multe ori numele de-a lungul călătoriei lor spre Germania.

Cu alte cuvinte, autoritățile germane recunosc că peste 600.000 de imigranți le-au scăpat de sub control. Aceasta înseamnă că ei pot desfășura mult mai ușor activități periculoase pentru securitate.

E, nu ca-i tare ?

Ce spuneam eu ? Pai da, eu nu vorbesc degeaba, cand spun ceva, chiar am ceva fundament in spate. >:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)

Back