• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Toata media este focusata pe faptele refuguatilor, alte acte de agresiune care se intampla zilnic sunt trecute cu vederea.

"Saracii" refugiati, ce "persecutati" sunt ei, vai de mine si de mine. Dupa ce ca au intrat ilegal si ca urla ca vor drepturi dupa ce au dat cu pietre pe la granite, mai sunt si "prigoniti" pentru ca li se demasca, in sfarsit, faptele "glorioase". Vai ce mila imi e de maimutele astea. Prea mult li s-a trecut cu vederea in virtutea "corectitudinii politice". In Germania lumea a inceput sa puna mana pe bate, ca nu se mai poate asa ceva. De vina sunt cei care i-au chemat si cei care au musamalizat porcariile.

Nu-s persecutati, sunt vinovati ,dar nu doar ei fac faradelegi,e plina lumea de sadici .Apropo de Germania, si-au luat-o in freza crezand ca fac o miscare inteligenta acceptand refugiati, ca se scot cu mana de lucru ieftina,na ,ca s-au ales cu puturosi care nu vor sa muncesca si nici calificati nu sunt si mai fac si prostii .Si da, multi sunt progoniti in tarile de provenienta, si mi-e mila de bietii copii ,nu ei si-au dorit sa plece.

http://www.hotnews.ro/stiri-interna...-cetateniei-pentru-autorii-acte-teroriste.htm

Ce spuneam eu ? Stangisti idioti si cretini, "progresisti" de duzina, merita spintecati. >:)>:)>:)>:) Corectitudine politica, deh. Stanga asta trebuie pleznita peste bot si pusa cu botul pe labe. Nasol e ca si printre cei din dreapta sunt bagati de fapt multi stangisti. De aia se spune "stangisti de stanga si stangisti de la dreapta". Un exemplu: comunistoida aia de Merkel. Asta merita o :ass::ass::ass::ass::ass::ass:

Noapte buna, vise placute, serpi, balauri si...dinozauri. >:)>:):devil::devil:

haiosaebbe.jpg

Incepe isteria cu virusul ZIKA care se raspandeste f repede .

M-au surprins neplacut autoritatile italiene care pt "a nu-l deranja" pe presedintele iranian, Hassan Rouhani, aflat in vizitala Roma ,au acoperit mai multe statui nud de la Muzeul Capitolin acolo unde a avut loc intalnirea .

Daca se intampla la noi, acuzam autoritatile de servilism si alte interese,dar uite ca si alte state europene ma surprind.

Back