• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Vise haioase:

sarpe-cobra-figurina-papo.jpg

tnr_800x600_5826_balaur.jpg

si, fireste:

nigersaurus_640.jpeg

>:)>:)>:)>:)>:):devil::devil::devil:

Nu-mi plac reptilele nici in poze ,nici la Tv,sper sa nu am cosmaruri la noapte, ca te manac cu tot cu fulgi maine.

Buna dimineata ! Sa aveti/avem o zi buna si linistita >D<

E hai, serpii ca serpii, dar un balaur dragut cu vreo 5 sau 7 capete...>:)>:)>:)>:)>:):devil::devil::happy:

Nu ma dau in vinat nici dupa aceste ligioane,dar macar au oaresce sarm :P

Fiindca e la moda invocarea varanului (dragonului), iata-l pe dragutul de Komodo, cu dedicatie speciala:

m-varandekomodo_16264.jpg

O scumpete, nu-i asa ? >:)>:)>:) Bun pentru intalniri de noapte...:devil::devil:

azi e intalnirea otv-istilor cu publicul lor ...ah , scuze ...antenisti ... azi am vazut iar , cei care sunt usor de manipulat ...pensionarii :)

S-au intalnit, intr-adevar, niste maimute batrane. Au facut si spirala...intre doua vizite la WC-uri publice. Antenistii sunt dintre cei care se duc cam des la toaleta. =)) =)) =)) >:)>:)>:)>:):devil::devil::devil::devil:

Mda...ma gandeam eu ca pana si gibonii si pithecantropii verzi au o mai mare capacitate de discernamant decat specimenele anteniste. >:)>:)>:)

Back