• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Noapte buna si vise...din alea cu cate 5 sau 7 capete. :p :3::3::3::devil::devil:>:)>:)

Ptiu ! Fie acolo ,la tine toate lighioanele.

Somn usor si linistit !

In perioada 22-24 Februarie 2016 voi fi internat la Bucuresti pentru controlul periodic, de aceea am postat in aavans.

Old DG said:
In perioada 22-24 Februarie 2016 voi fi internat la Bucuresti pentru controlul periodic, de aceea am postat in aavans.

Bafta!

Am o dilema,poate ma ajuata careva: despre cel care se scoala cu noapte-n cap se spune ca e un om matinal, dar cel care se culca odata cu gainile,cum se numeste ?

Eu ma culc in jur de 10 jumate seara, in zilele lucratoare. Ca sa ma pot scula dimineata la 6 fara un sfert si sa ajung la munca la 7. Ideea e ca de luni pana vineri, in fiecare saptamana, ma duc la munca, nu stau pe acasa.

Nu era cu adresa,chiar nu stiu .Si eu ma culc uneori devreme.

Daca simt nevoia sa am un minim de 7 ore de somn pe noapte, atunci trebuie sa imi respect "cerintele" fiziologice proprii. Nu ma intereseaza cum se cheama cei care se culca mai devreme.

Am sa caut prin dictionare sa aflu ,ma framanta de ceva vreme, si repet ,nu este legat de ora ta de culcare pe care de altfel nu o cunosc., practic nu-i de la sine inteles ca te culci daca urezi o noapte buna userilor. NU ?
Eu in schimb, chiar ma culc. :P

Somn linistit, pe maine !

Back