• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Nu poti spune ca ceea ce a facut o chinezoaica n-ar fi legal :P totusi.....s-a dus cu camionul plin cu saci de bani,evident, monede ,sa deschida un cont in valoare de peste un milion de yuani, care valoreaza aproape 170.000 de dolari ()

Ori calculatorul meu ma saboteaza ,ori au fost pribleme la forum,din doua ,una cu siguranta,am avut probleme la postari.

Astazi ,19 martie, este Ora Pământului Daca stingem lumina si calculatoru la ora 20,30 ,in loc sa ne uitam pe pereti astepatand sa treaca ora ,n-ar mi abine sa iesim la o plimbare romantica ,sau o cursa de biciclete asa cum si-au propus mai multe orase sa organizeze?

Aaaaa, dar ii trimiti pe altii in salbaticie :D: cum ca-s paranoia, dar tu, nu te incumeti sa iesi o ora pt o cauza nobila :P Bravos natiune! Halal sa-ti fie ! ()

Cine sa mai inteleaga ?!?
"Produsul notificat de către autoritățile italiene în Sistemul de alertă rapidă pentru alimente și furaje (RASFF) nu era obținut din lapte de oaie, ci din lapte de vacă, acestea admițând faptul că, din eroare, a fost menționat un sortiment de brânză provenit de la S.C. Brădet, a anunțat, sâmbătă, într-un comunicat de presă, Autoritatea Națională Sanitară-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA)."

Curat murdar ,coane....

Back