• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Eu le reprosez mai degraba ca nu prea se duc la vot si lasa sa conteze votul manipulatilor. Doar in 2014 au iesit cat de cat, in al doilea tur. Ma refer la cei sictiriti de coruptie.

Paradoxal, la mine in oras, in ziua votului ,vezi familii de maturi si varstnici ,imbracati frumos, ,care "merg sa-si faca datoria de cetateneasca" cum spun dumnealor, daca ii intrebi unde se duc.

Maimutei cristiana anghel, senatoare, fosta invatatoare asa-zis grevista a foamei, i-a cazut un steag in cap in plina sedinta a senatului!!!

>:)>:)>:)>:)>:)>:) =)) =)) =)) =)) Nu mai pot de ras!!!

http://www.ziare.com/politica/senat...se-i-a-cazut-cristianei-anghel-in-cap-1413056

http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/vi...un-steag-inalt-de-2-metri-in-cap--121999.html

:happy::happy::happy::happy::happy::devil::devil::happy::happy::happy::20::20::20::15::15::15::11::11:

Maimuta cu pensie speciala a primit un steag in cap. =))

Mai multi angajati de la fabrica de produse lactate Bradet, Arges, au fost depistati ca purtatori de E.coli serotip producator de enterotoxina hemoragica. Si diverse maimute l-au injurat pe ministrul Agriculturii, in cel mai nationalist-ceausist stil cu putinta ! Coruptie cat cuprinde, am zis eu. Seful DSV Arges bun de dat pe mana DNA, la fel ca directorul spitalului de pediatrie Pitesti si multe alte maimute din astea. V-am zis eu ? Si totusi, coruptia ucide, orice ar zice diversi giboni. >:)>:)>:)>:)

Deja am exportat si in Italia rahatul de la Bradet. Miorlaielile si pisicelile maimutoiului de patron al fabricii Bradet nu ma impresioneaza. Trebuie umflat maimutoiul ala. Aia au vrut sa inchida sa dezinfecteze ca sa nu ii prinda cu musca (E. coli) in branza! >:)>:)>:)

Buna dimineata ,la pranz,ma bucur ca suntem din nou impreuna.era pustu........

Nu stiu daca-i zvon sau adevarat, se aude ca la Vama Veche intr-o fosta unitate militara vor fi caziati 50 de refugiati,se banuieste a fi sirieni.

Noapte buna si vise...zglobii, cu sau fara capete si cozi multiple (S.B.D.). >:)

Back