reformulez ....de bun simt trebuie sa vorbeasca persoanele care au bun simt
In ultima perioada observ ca lumea devine din ce in ce mai perversa si rea S-a ajuns ca singurelele bucurii ale unora , sa fie insuccesele altora , trist nu ? Traim intr-o tara "bolnava" cu oameni "bolnavi" ...S-a ajuns in acel punct in care , daca ai bani poti avea orice ....diplome de facultate , master si doctorat, si multe altele . In ziua de azi toti taranii fac facultati , mastere si doctorate... Parca acum cativa ani era altfel , daca te ducea mintea faceai liceu ->facultate -> master ....daca nu te ducea, faceai o scoala de arte si meserii .... Si am mai observat ceva : persoanele mai mari au impresia ca doar ei au dreptate , ca ei detin adevarul absolut , cand in realitate.....sunt praf ca gandire , ca mod de adresare Si ne mai miram de ce tara a ajuns in situatia asta.....
Buna seara!Mai da' v-ati infierbantat!Mai ceva ca la corida! Bunul simt...eheeeee...,,grele,, rau!
Victor ,daca vrei fac o petitie la vreo editura poate ,poate se indura si-ti rezolva supararea asta cu lingvistica ,ca despre dileala...suntem toti suferinzi!
Adi ,nu ma face sa definesc termenii care definesc aceasta stare de gratie pe care Dumnezeu a lasat-o omului si care se numeste omenie ,ca n-ar fi tocmai bine .Insa e bine sa stim cat poti sa plusezi intr-un dialog fara ca sa depasesti limita bunului simt.
Dragilor ,va doresc o noapte cat mai buna si sa ne auzim cu bine!
Buna ziua ! Acu' dupa corida de ieri l-ati scos pe 666...hihihi ,sunteti fara leac ,dar simpatici foc!
Oatever ,pt tine ,dar cred ca stii...coruptia in Romanica va fi vesnica ,pentru ca asa-i romanul construit!
Da' uitati o melodie ,nu de alta ,dar e buna de alungat spiritele lui 666!ha ha ha
"Un bărbat din Middlesbrough care și-a pus păr pubian în farfuria pe jumătate goală și apoi a acuzat personalul restaurantului sperând astfel să scape fără a plăti a fost condamnat la 14 zile de închisoare "
Tipul asta cred ca are stramosi romani () doar noua ne caca mintea :
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.