• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

reformulez ....de bun simt trebuie sa vorbeasca persoanele care au bun simt :)
In ultima perioada observ ca lumea devine din ce in ce mai perversa si rea :) S-a ajuns ca singurelele bucurii ale unora , sa fie insuccesele altora , trist nu ? Traim intr-o tara "bolnava" cu oameni "bolnavi" ...S-a ajuns in acel punct in care , daca ai bani poti avea orice ....diplome de facultate , master si doctorat, si multe altele . In ziua de azi toti taranii fac facultati , mastere si doctorate... Parca acum cativa ani era altfel , daca te ducea mintea faceai liceu ->facultate -> master ....daca nu te ducea, faceai o scoala de arte si meserii .... Si am mai observat ceva : persoanele mai mari au impresia ca doar ei au dreptate , ca ei detin adevarul absolut , cand in realitate.....sunt praf ca gandire , ca mod de adresare :) Si ne mai miram de ce tara a ajuns in situatia asta.....

ce e anuk ? :D

doar stii ca eu am fost sincer , si mi-am spus parerea :) Daca in trecut mai lasam de la mine , de-acum numai las nimic :)

Buna seara!Mai da' v-ati infierbantat!Mai ceva ca la corida! Bunul simt...eheeeee...,,grele,, rau!

Victor ,daca vrei fac o petitie la vreo editura poate ,poate se indura si-ti rezolva supararea asta cu lingvistica ,ca despre dileala...suntem toti suferinzi!

Adi ,nu ma face sa definesc termenii care definesc aceasta stare de gratie pe care Dumnezeu a lasat-o omului si care se numeste omenie ,ca n-ar fi tocmai bine .Insa e bine sa stim cat poti sa plusezi intr-un dialog fara ca sa depasesti limita bunului simt.

Dragilor ,va doresc o noapte cat mai buna si sa ne auzim cu bine!

Ai sa razi ,dar in Biblie , 666 este numarul de talanti de aur pe care Slomon i-a colectat în fiecare an :P

Buna ziua ! Acu' dupa corida de ieri l-ati scos pe 666...hihihi ,sunteti fara leac ,dar simpatici foc!
Oatever ,pt tine ,dar cred ca stii...coruptia in Romanica va fi vesnica ,pentru ca asa-i romanul construit!

Da' uitati o melodie ,nu de alta ,dar e buna de alungat spiritele lui 666!ha ha ha

Si inca una ,sa va mearga bine di tat toata ziua!

Coruptie ....coruptie este peste tot in lume ,nu doar in Romania .

Si-a gasit nasul :D:

"Un bărbat din Middlesbrough care și-a pus păr pubian în farfuria pe jumătate goală și apoi a acuzat personalul restaurantului sperând astfel să scape fără a plăti a fost condamnat la 14 zile de închisoare "

Tipul asta cred ca are stramosi romani () doar noua ne caca mintea :D:

" Ar trebui să vindem tot atât pământ străinilor cât ne-au vândut și alții nouă "

T Basescu

Back