• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Ati auzit de OCULOLINCTUS ? :D:

Este un nou fetis care consta in "LINGEREA GLOBULUI OCULAR " Iar asta le intrece pe toate, fac chestia asta in incercarea de a obtine satisfactie sexuala. Mai este ceva de comentat ?

Buna seara , am ajuns si eu acasa :D

In partea de sud a orasului a fost jale aseara ....

politia a oprit circulatia ca nu se vedea .... a fost cam nasol :)

Imi place cand am dreptate :)))) Am zis ca un cutremur peste 5 nu o sa vina in Romania si am avut dreptate :7: .Ce usor e cand zici ca NU vine , mai ales cand e vorba de Vrancea =))))) Si azi mai pun un pariu : Fara cutremur mai mare de 5 pana pe 1 iulie ;)

Gata , merg si eu la somn ... sa am timp sa dorm si eu 4 ore ...ca la 6 trezirea :)

Noapte buna si linistita la toata lumea

week-end !!!!! Sa inceapa distractiaaaaaaaaaaaaaa :D Lumea buna se relaxeaza in weekend :D

dupa o saptamana grea merit si eu o portie de distractie :)

Unde lucrezi ? Sau mai corect ,ce lucrezi? In domeniul pt care te-a pregatit ?

adica ?!

Gata , eu va urez o noapte buna si linistita . Eu ma duc sa ma pregatesc ca merg la party :7:

uai , inainte sa plec vreau si eu sa intreb : Cine se distreaza la servici ? sa depun si eu cv-ul acolo

Ce nasol ajung unii care fac unele lucruri doar ca sa se laude :)

Gata am plecat , sa aveti o seara placuta

Buna dimineata!
Weekend placut!
Cafeau de azi:

Attachments

• cafea.jpg
    cafea.jpg
    8.9 KB · Views: 0
Buna dimineata !!!! In sfarsit am avut si eu o seara plina de distractie si relaxare :D Meritam din plin seara asta :D Weekend placut :D :D :D

O zi buna sa aveti , eu plec cu treburi prin oras :) Nu am timp sa ma plang ca sunt ocupat () Imi cer scuze unora ca sunt tanar si ma si distrez la sfarsit de saptamana... :))))

Back