Ati auzit de OCULOLINCTUS ? :
Este un nou fetis care consta in "LINGEREA GLOBULUI OCULAR " Iar asta le intrece pe toate, fac chestia asta in incercarea de a obtine satisfactie sexuala. Mai este ceva de comentat ?
Buna seara , am ajuns si eu acasa
In partea de sud a orasului a fost jale aseara ....
politia a oprit circulatia ca nu se vedea .... a fost cam nasol
Imi place cand am dreptate ))) Am zis ca un cutremur peste 5 nu o sa vina in Romania si am avut dreptate :7: .Ce usor e cand zici ca NU vine , mai ales cand e vorba de Vrancea =))))) Si azi mai pun un pariu : Fara cutremur mai mare de 5 pana pe 1 iulie
adica ?!
Gata , eu va urez o noapte buna si linistita . Eu ma duc sa ma pregatesc ca merg la party :7:
uai , inainte sa plec vreau si eu sa intreb : Cine se distreaza la servici ? sa depun si eu cv-ul acolo
Ce nasol ajung unii care fac unele lucruri doar ca sa se laude
Gata am plecat , sa aveti o seara placuta
Buna dimineata !!!! In sfarsit am avut si eu o seara plina de distractie si relaxare Meritam din plin seara asta Weekend placut
O zi buna sa aveti , eu plec cu treburi prin oras Nu am timp sa ma plang ca sunt ocupat () Imi cer scuze unora ca sunt tanar si ma si distrez la sfarsit de saptamana... )))
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.