• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

alerim_61 said:
adrian_nicolae said:
fals , acum cativa ani un japonez a murit dupa ce a fost atacat de maidanezi , iar anul trecut parca o femeie... si azi o femeie a fost atacata . Daca era bunica acolo , cainii nu atacau ?! FALS !!! Cainii trebuie sa dispara de pe strazi , asta e singura solutie :)

in modul cum au atacat javrele , ne dam seama ca nu suntem in siguranta cand mergem pe strazi , ca ...cine stie de unde apare o potaie

Eu locuiesc in sectorul 6,unde se considera ca ar exista cei mai multi maidanezi,insa niciodata(noapte,zi)nu s-a intamplat sa ma maraie macar unul dintre ei desi trec pe langa haite intregi de caini.Este tragic ceea ce s-a intamplat,dar am vazut de nenumarate ori cum unii trecatori(chiar si copii)dau cu piciorul intr-un biet caine care sta tolanit la soare sau pe un capac de canal sa se incalzeasca si atunci...Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni,dar de multe ori ma intreb oare de ce pe mine nu m-a atacat niciun maidanez niciodata in atatia ani?

depine ce fel de caini erau ... Sunt caini maidanezi , care nu au nimic cu tine , dar sunt si maidanezi care sar la tine...Anul trecut cand mergeam la facultate , m-am intalnit cu o haita de 5 caini... doar 1 caine a venit spre mine , a latrat si a plecat in treaba lui (fiind 5 caine imi era cam teama) ...oare sa fi simtit teama ?! Asta nu consider a fi o polemica , fiecare isi spune punctul de vedere :D

nu-ti e clar ca e un cerc vicios? Lipsa de responsabilitate a individului si a ofialitatilor , a sistemului in esenta ,o lipsa de educatie si as putea sa mai enumar ..... In nici-o tara civilizata n-ai s avezi caini haladuind pe strazi.

anuk said:
Mai omule, cainii nu trebuie sa fie pe strada,de acord, dar nici copii nu trebiue lastai sa bantuie prin locuri periculoase,nu neaparat cu animale salbaticite. Corect? Suntem tara unde sunt copii ai strazii si nimeni nu le ofera un adapost, suntem tara care are oameni fara acte,care practic nu sunt in evidente,care pt autoritati nu exista .despre ce discutam? Nu-i normal ,dar asta ne e tara,astia suntem.

Suntem in tara in care nu mai stii care e om si care e caine.Trist!

Si asa o sa fie in continuare :D: Suntem o tara de rahat.

adrian_nicolae said:
alerim_61 said:
adrian_nicolae said:
fals , acum cativa ani un japonez a murit dupa ce a fost atacat de maidanezi , iar anul trecut parca o femeie... si azi o femeie a fost atacata . Daca era bunica acolo , cainii nu atacau ?! FALS !!! Cainii trebuie sa dispara de pe strazi , asta e singura solutie :)

in modul cum au atacat javrele , ne dam seama ca nu suntem in siguranta cand mergem pe strazi , ca ...cine stie de unde apare o potaie

Eu locuiesc in sectorul 6,unde se considera ca ar exista cei mai multi maidanezi,insa niciodata(noapte,zi)nu s-a intamplat sa ma maraie macar unul dintre ei desi trec pe langa haite intregi de caini.Este tragic ceea ce s-a intamplat,dar am vazut de nenumarate ori cum unii trecatori(chiar si copii)dau cu piciorul intr-un biet caine care sta tolanit la soare sau pe un capac de canal sa se incalzeasca si atunci...Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni,dar de multe ori ma intreb oare de ce pe mine nu m-a atacat niciun maidanez niciodata in atatia ani?

depine ce fel de caini erau ... Sunt caini maidanezi , care nu au nimic cu tine , dar sunt si maidanezi care sar la tine...Anul trecut cand mergeam la facultate , m-am intalnit cu o haita de 5 caini... doar 1 caine a venit spre mine , a latrat si a plecat in treaba lui (fiind 5 caine imi era cam teama) ...oare sa fi simtit teama ?! Asta nu consider a fi o polemica , fiecare isi spune punctul de vedere :D

In mod sigur simt teama ,asta ti-o spun din expierenta .

ihi , asta cred ca era motivul pentru care a latrat la mine , iar apoi si-a vazut de treaba

anuk said:
Si asa o sa fie in continuare :D: Suntem o tara de rahat.

Scumpo,de ce jignesti rahatul .ca e o delicatesa .Cred ca suntem mult mai rau.

Cei care ar trebui sa-i adune profita dupa urma lor si mai sunt vinovati cei care isi lasa animalalele sa se imperecheze si apoi aduc puii prin parcuri(vb aici de cei din comunele din jurul Bucurestiului)in zadar sunt multi care au fost castrati pt ca apar altii si altii.Cainii care traiesc pe strazi nu au o viata prea lunga,pana acum trebuia sa fie din ce in ce mai putini dar ei se inmultesc din aceasta cauza.

adrian_nicolae said:
alerim_61 said:
adrian_nicolae said:

:D: pana nu o sa avem o clasa poitica autentica, nu aceeasi Marie cu alta palarie ,nu vad posibile schimbari in bine.

alerim_61 said:
adrian_nicolae said:

Pentru ca ai un suflet deosebit.Cainii simt vibratia sufletului si nu se alarmeaza decat atunci cand simt vibratii negative.Sunt multe teorii despre asta ,aceasta fiind una dintre ele.

degetica said:

Corect,plus miscarile haotice a mainilor ,asa zis de aparare ,de alungare ,agita cainele, chiar daca nu are intentii agresieve i-l "invita " sa atace,.

Ei simt si frica,ori mie nu mi-a fost niciodata frica de ei chiar daca sunt f multi.

Am spus de aseara ca am circulat o lunga prioada de timp pe un loc viran ,plin de maidanezi,unul nu m-a marait ,si-au vazut de somn sau incalzit la soare,dupa caz.

Si apropo de educatie, atata timp cat adultii ii inoculeaza unui copil frica de animale in general si de caini in special,e de asteptat ca un copil sa o rupa la fuga cand vede un caine sau sa dea cu picorulin el,am vazut f des acest comportament. Deplang moartea unui copil sau suferinta unui om atacat de caini ,dar nimeni nu ma poate opri sa nu iubesc cainii si sa nu le gasesc scuze pt comportamentul lor agresiv adeseori. Mi-ar placea sa fiu nabab si sa pot face ceva pt ei si tot nu cred ca de una singura as putea rezolva .

anuk said:
degetica said:

Corect,plus miscarile haotice a mainilor ,asa zis de aparare ,de alungare ,agita cainele, chiar daca nu are intentii agresieve i-l "invita " sa atace,.

Miscari agresive? Pai ce crezi ca eu mai stau de asa ceva daca il vad ca se repede? Fug nene de rup ,ceea ce e si mai rau ca atunci chiar risti sa o patesti.Culmea e ca eu am doi caini si chiar iubesc cainii ,dar de cei de pe strazi mi-e frica.

anuk said:
Am spus de aseara ca am circulat o lunga prioada de timp pe un loc viran ,plin de maidanezi,unul nu m-a marait ,si-au vazut de somn sau incalzit la soare,dupa caz.

Si apropo de educatie, atata timp cat adultii ii inoculeaza unui copil frica de animale in general si de caini in special,e de asteptat ca un copil sa o rupa la fuga cand vede un caine sau sa dea cu picorulin el,am vazut f des acest comportament. Deplang moartea unui copil sau suferinta unui om atacat de caini ,dar nimeni nu ma poate opri sa nu iubesc cainii si sa nu le gasesc scuze pt comportamentul lor agresiv adeseori. Mi-ar placea sa fiu nabab si sa pot face ceva pt ei si tot nu cred ca de una singura as putea rezolva .

Nabab? hihihi Vai de capul meu ,pai punem mana de la mana si te facem anuk!

anuk said:

Nabab? hihihi Vai de capul meu ,pai punem mana de la mana si te facem anuk!

anuk said:
degetica said:

Miscari agresive? Pai ce crezi ca eu mai stau de asa ceva daca il vad ca se repede? Fug nene de rup ,ceea ce e si mai rau ca atunci chiar risti sa o patesti.Culmea e ca eu am doi caini si chiar iubesc cainii ,dar de cei de pe strazi mi-e frica.

Se vede treaba ca ,scuzati cacofonia :P cainii de Bucuresti sunt mai agresivi ca cei din provincie .

Back