adrian_nicolae
Prieten
- Reaction score
- 0
alerim_61 said:adrian_nicolae said:fals , acum cativa ani un japonez a murit dupa ce a fost atacat de maidanezi , iar anul trecut parca o femeie... si azi o femeie a fost atacata . Daca era bunica acolo , cainii nu atacau ?! FALS !!! Cainii trebuie sa dispara de pe strazi , asta e singura solutie
in modul cum au atacat javrele , ne dam seama ca nu suntem in siguranta cand mergem pe strazi , ca ...cine stie de unde apare o potaie
Eu locuiesc in sectorul 6,unde se considera ca ar exista cei mai multi maidanezi,insa niciodata(noapte,zi)nu s-a intamplat sa ma maraie macar unul dintre ei desi trec pe langa haite intregi de caini.Este tragic ceea ce s-a intamplat,dar am vazut de nenumarate ori cum unii trecatori(chiar si copii)dau cu piciorul intr-un biet caine care sta tolanit la soare sau pe un capac de canal sa se incalzeasca si atunci...Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni,dar de multe ori ma intreb oare de ce pe mine nu m-a atacat niciun maidanez niciodata in atatia ani?
depine ce fel de caini erau ... Sunt caini maidanezi , care nu au nimic cu tine , dar sunt si maidanezi care sar la tine...Anul trecut cand mergeam la facultate , m-am intalnit cu o haita de 5 caini... doar 1 caine a venit spre mine , a latrat si a plecat in treaba lui (fiind 5 caine imi era cam teama) ...oare sa fi simtit teama ?! Asta nu consider a fi o polemica , fiecare isi spune punctul de vedere