Mircea Radulian, directorul Institutul National pentru Fizica Pamantului, a declarat in aceasta dimineata pentru Stirile ProTV:"Este posibil sa fie o legatura puternica intre ceea ce s-a intamplat la Vrancea, in aceasta dimineara, si ceea ce se intampla la Galati. Au mai fost cazuri cand cutremurele mari au fost insotite de cutremure mai mici in alte zone".
"E o coincidenta care da de gandit. Este vorba de o legatura intre fortele tectonice ce apar la adancime in Vrancea si cele mai de suprafata din jurul Carpatilor", a mai spus Radulian.
Asa ca mai usor cu teorii conspirationiste, gaze de sist, petrol si alte zvonuri alarmiste. Am zis ca Vrancea s-a calmat brusc din 20 septembrie, si ca pe 23 a aparut activitate anormala in Galati. Teoriile conspirationiste...sigur, au farmecul lorm, divertisment duminical, dar atat.
eu nu am crezut tampeniile astea ....Acum intrebarea e "ce urmeaza" , mai ales dupa declaratia lui Radulian
G.Marmureanu.: Acum ma auziti?
Reporter.: Perfect.
G.M.: A fost cutremur?
Rep.: Nu.
G.M.: Hai, dom’le, zi!
Rep.: N-a fost, serios.
G.M.: Si de ce m-ati sunat la 5 dimineata?
Rep.: Sa va intrebam ce mai faceti, toate bune?
G.M.: Dom’le, matale ma iei la misto? http://www.kmkz.ro/de-pe-teren/inte...-sa-nu-mearga-pe-scari-in-perioada-urmatoare/
Adi ,numai zgaltul mai lent a durat vreo 20 de secunde...De...tineretea...doarme dusa...)))
Anuk,nici nu stiu cum l-am saltat din pat pe cel mic ,am si speriat copilul...Panica ...nu e buna...
20 secunde ?! ?! ?! ?! mi se pare exegerat
e prea mult ....8 secunde daca l-ai simtit dar 20 mi se pare exagerat ,,,Ai ramas cu senzatia aia , probabil te-ai si speriat
si se stie atunci cand te sperii ...timpul trece mai greu ...la 20 secunde ....ma trezeam 100%
Cred ca e de urmarit ce mai urmeaza , dupa linistea asta 5,5 direct ... Cine stie ...Pana la urma e duminica .O duminica cat mai placuta . Ce spunea Geo acum cateva zile
GeoX said:
"... Si inchei asa: nu uitati de Vrancea, chiar daca doarme acum. Nu uitati..."
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.