• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Buna Victore >D<

Emesc-ul il da de 4,8 la 150 adancime

Coincidenta, a prezis multe .Dioneaua la viata ei,ea si Hara .

Doineaua si Tatoiu la Antena , pe tema cutremurelor,de rasul lumii ambele.Una a primit "mesaje in vis " cealalta ii trage cu criza ()

DD este in direct doar pt romanii din Italia el promite : " vom oteviza şi Italia” ()

Daca tu spui... ploaie, vant, frig...
Vreme de numarat bani si de facut copii... si cum bani nu am...

DG este bine, a iesit din operatie, a trecut cu bine peste acest hop, ii are pe cei dragi din familie alaturi.

Sa-i transmiti multa sanatate si il asteptam iar alaturi de noi :D

Gogu said:
Daca tu spui... ploaie, vant, frig...
Vreme de numarat bani si de facut copii... si cum bani nu am...

mai fa un gogu jr. :D

Ca face amorul din om :D: il indeamna sa-si asculte inima si sa lase cele sfinte altora. O maicuta a fugit din lacaşul de cult pentru a trai o poveste de iubire alaturi de un muncitor. care a lucrat la manastire.

Sanatate multa lui Old.Eu il astept cu cafelutele lui vesele si pline de iubire.Pupici Old!

Gogu said:
nu nuami ele sunt, bre...

Doamne ,m-ai uns pe inima cu vorbele astea! Macar exista un barbat pe lumea asta care e sincer...:)

victor said:

Eu pe tine cred ca te trimit la puturile sapate de Oprescu ,sa nu mai vezi lumina zilei si sa te cutremuri acolo cat vrea muschiul lu' matale!:)))))))

Degetico, ar trebui sa-l aranjezi/croiesti cu unealta aia specifica de bucatarie, facaletul >:)>:):D

Pe Victor? He ,he...nu scapa nealtoit ,fii sigur.:))))) Doar daca se duce unde l-am trimis sa aiba vreo sansa ,altfel...are sa aiba numa' urme de facalet!:))))))

Back