• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

De cate ori vad cozile imense la "Moaste ' ma intreb ,o fi vorba de superstietie sau de credinta ?

Buna dimineata !! Ceata de se vad blocurile de dincolo de strada :D:

Am ajuns acasa si urmez un tratament, iar dupa o luna ma prezint la control sa vad si rezultatul biopsiei.

In rest ma simt foarte bine, iar de maine redevin userul normal, asa cum ma cunoasteti voi dintotdeauna!

Old DG said:
Am ajuns acasa si urmez un tratament, iar dupa o luna ma prezint la control sa vad si rezultatul biopsiei.

In rest ma simt foarte bine, iar de maine redevin userul normal, asa cum ma cunoasteti voi dintotdeauna!

Bine ai revenit cu chef de pstari dar cel mai important este ca te simti bine .

La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sfantului Dumitru.
Sanatate maxima ,Old.Doamne ajuta!

Noapte buna, nu uitati sa dati ceasul in urma cu o ora :P

Buna dimineata !! Merci pt bunatati OLD,mi-au lipsit :P

Interesant de urmarit astazi mitingul secuilor care cer autonomia judeţelor Covasna, Harghita şi Mureş.

Este cineva pe forum cunoscator in herpetologie ?
Este normal ca un sarpe sa aibe pui acum in pragul iernii ?

Eu stiu ca perioada de reproducere incepe primavara si puii ies undeva prin iunie sau iulie ,cel tarziu.

Presa asta e din ce in ce mai cretina , le place sa panicheze populatia... cum naiba sa spui la un amarat de cutremur de 3,5 "s-a zguduit pamantul"....

si prezinta situatia ca si cum un 7+ ar veni cat de curand
:|

Ieri era un titlu " A ÎNNEBUNIT SOARELE? " asta vis a vis de activitatea solara din ultimile zile.

Back