Sarrah said:Pai vine razboiul? Se servea soldatilor pe front in principal pentru calorii.
Sarrah said:O sa ma documentez, si acest aspect a fost vizat in aplicatie.
Clima versus flora\fauna.
Desi e un ocol mare, (trebuie cunostinte din alte domenii) iata ca e important.
Mai ales daca studiezi diverse zone de pe glob. Dar, iata ca e important. Trebuie sa aflu mai multe despre asta.
Dar au imbatranit din cauza climei?!? Sau din cauza ca nu au mai plantat alti arbori.
citat:"Fermele de cacao sunt afectate din ce in ce mai mult de incalzirea globala."
Da, poate veni o replica de genul "nu se mai dezvolta acum puietii, din cauza climei"
Repet, nu-s in duel cu tine! Doar vreau sa stiu, pentru mine e foarte important.
Interesant e ca aici ii pot prinde cu minciuna, dar trebuie sa stiu mai multe despre acesti arbori.
anuk said:Nu-i vorba de razboi, nu mai este materia prima pt fabricarea ciocolatei. Fermele de cacao sunt afectate din ce in ce mai mult de incalzirea globala. In Africa de Vest, unde se afla cele mai intinse plantatii, productia de cacao a scazut semnificativ. Durata de viata a arborilor s-a micsorat si ea de la 100 de ani la doar 30 de ani.Cam asta este situatia.
Sarrah said:O sa aflu, ca e important. Stiu ca si presa e in goana dupa stiri-bomba.
Avand implicatii inclusiv in domeniul militar (aici nimic nu e lasat la voia intamplarii) va fi interesant de vazut, inclusiv arealul in care e cultivat, cat mai multe detalii vor fi necesare.