• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Oricum, acest gen de ganduri, de vise, "ma tin" pe mine.
De nu ar fi climatologia asta m-as cufunda in studii matematice, ce tin in special de calculul probabilitatilor.
De-as mai avea o viata, cu asta m-as ocupa.

Trist sa nu visezi macar o data ca poti zburda vesela intr-o padure ,ca te poti bucura de soare ,de flori ,de pasari de oameni...Sa traiesti numai visand probabilitati si fenomene meteo...

..De oameni mi-e teama sa ma apropii.
Pentru ca i-as coplesi cu problemele mele, apropiatilor le-as fi ca o povara.
Mai intai sa se stinga in mine, abia apoi apropierea de oameni.

Aici gresesti Sarrah.Izolarea nu e o solutie.Crede-ma ca stiu ce zic si nici autocompatimirea...Nu toti oamenii sunt la fel...Sigur ca nu toti merita increderea noastra ,dar sunt si oameni care sunt exact ceea ce arata.

"Nu cerceta aceste legi,
Că eşti nebun când le-nţelegi!
Din codru rupi o rămurea,
Ce-i pasă codrului de ea!
......."

Moartea lui Fulger -Cosbuc

Chiar doua:))) Dar ca sa nu ma dezic de tepi ia uite colea:))) Valabila dedicatia si pentru prietena noastra Sarrah:)))))

Asta e foarte bine anuk .Inseamna ca are sentimente profunde pt tine ceea ce e un lucru foarte bun pt o femeie.Eu recunosc ca ma incadrez in categoria inca ma mai vrea ca si dupa destui ani de casnicie sotul meu are aceeasi dorinta pt mine ca in primul an.Uneori mai obosesc eu ce-i drept ca na ,barbatii sunt cam ...fara sat:)))

Fiecare cu capsorul lui,nimeni nu ne influenteaza fara voia noastra. Suntem raspunzatori pe tot ce facem ,bun sau rau.

Back