• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

He,he ! Daca s-a dat "liber" la castorii intre persoane de acelasi sex se insoara si cantaretul Elton John :P

Noapte buna, pe maine ,in pace si liniste. Dormiti linistiti, Istrate vegheaza :P

Noapte buna si linistita la toata lumea. Nu mosneagul ala vegheaza, eu veghez, ca sa fie clar. :p Asa ca dormiti linistiti.

Noapte buna!

GeoX said:
Noapte buna si linistita la toata lumea. Nu mosneagul ala vegheaza, eu veghez, ca sa fie clar. :p Asa ca dormiti linistiti.

Sa stii GeoX ca trag si perdelele in laturi sa ai vizibilitate mai buna:)))

Buna dimineata !! Cer senin si 10 grade,nu-i rau :p

Buna dimineata! Multam Old pentru cafeluta si ...pentru muzica.De la mine o cafea si o poezie:)
O ceaşcă de cafea

O ceaşcă de cafea. Vreau s-o degust
La adăpost de intrigi pe terasă
Că începând de astăzi nu-mi mai pasă
Dacă-mi surâde un amurg mai frust

M-am născut cu un optimism robust
Dar orice stângăcie mă apasă
Şi-n dimineaţa asta de melasă
Îmi încolţesc iar muguri pe arbust

Eu nu-i acord virtuţi ce nu le are
Şi-i superflu atunci să mai reneg
Deci vă invit ca orice bun coleg
Să-mi ţineţi compania de rigoare
Căci nu dezleg nici partea, nici întregul
Să poţi să spui: pe cel mai bun alegu-l!

poezie de Ion Untaru
http://www.trilulilu.ro/imagini-fotografie/cafeaua-de-miercuri-13?ref=similare_jos

Old DG said:
Pentru copii si nepoti!
[video=youtube]

Sa inteleg Old ca ai si nepotei? Sa-ti traiasca!

anuk said:

Stai sa vezi ca mai apar si alte teorii...eu v-am spus ca sunt rapiti de extraterestri....Cred ca acesti estraterestrii poarta un nume...incompetenta,sau chiar doua nume si marsavia guvernelor lumii si cat de putin valoreaza viata unui om pusa in balanta cu ,,pastrarea imaginii politice a unora..Eu asa cred...

Noapte buna si linistita la toata lumea. Vedeti sa nu dansati la noapte :p

Back