• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

GeoX said:
Noapte buna si linistita la toata lumea. Vedeti sa nu dansati la noapte :p

GeoX,cat estu tu de administrator,moderator sau ce esti ,eu tot iti trag o batuta daca mai spui ceva de dans:))) Eu vreau sa dorm linistita,nu sa dansez:)))

anuk said:
Eu cred altceva dar....mai astept.

Orice ar fi e bine musamalizat...

Noapte buna si...fara dans!

Buna ziua! Si la mine ploua ...in sfarsit ca de cand tot asteptam ploaia.

Merci pt Tudor Gheorghe si ca sa nu raman datoare ....lasand ca-mi place tare:P

Faina melodie,dar eu nu vreau sa se opreasca ,cu toate ca da semne ca da...are pamantul nevoie de ploaie si plantele mele au si florile mele:P

Din partea mea.... poate sa o tina cateva zile, nu ma deranjeaza :p

Si pot cei care n-au e buna, daca ploua ,piata este plina ci de toate si mai ieftina ,nu ?

Asta cu mai ieftina...nu prea...cred ca la mine in piata si taranii s-au emancipat:)))

S-or fi emancipat, dar piata-i pt tocmeala si nu obtin pretul cerut,de ex ouale ,aici se vand cu 50 de bani ,chiar si cu 45 de bani. Oua bune ,de tara .

La tocmeala iltrimit pe sotul meu.Asa are un succes la babele din piata,de n-ai idee:))) Eu nu am rabdare pentru asa ceva...

Eu, daca nu ma tocmesc...... nu ma simt bine :D: Uneori mi-e rusine de mine dar ,e ca un ritual. :p

anuk said:
Eu, daca nu ma tocmesc...... nu ma simt bine :D: Uneori mi-e rusine de mine dar ,e ca un ritual. :p

Dece sa-ti fie rusine, tocmeala in piata este ca sarea in bucate... altfel te duci la supermarket.

Asa e, dar este cate o babuta ,vai lume, venita sa vanda ceva pt a-si cumpara medicamente,sa zicem,care lasa din pret pt a pleca,si atunci, chiar ma simt vinovata.N-oi fi eu o bogatasa ,dar sunt altii care au cu mult mai putin.

DOAR 6 oameni au murit la cutremurul de 8,2 dinChile ,din care 4 parca ,au facut stop cardiac.Nu pot sa nu ma intreb care ar fi fost situatia la noi la un cutremur de aceeasi magnitudine ?!?

Sunt pregatiti din mai multe puncte de vedere: educatie, constructii si inginerie seismica, cercetare seismologica. Dar nu umbla dupa cai verzi pe pereti, nu se agita obsesiv dupa site-uri dubioase cu tele-"previziuni" seismice marcate peste tot asa cum masculii isi marcheaza teritoriul. Oameni seriosi. In Romania, toata lumea umbla se uita innebunita la tele-previziuni, de fapt nascociri ale unor indivizi care umbla dupa trafic. Alte conceptii, alte rezultate. Plus experienta, vezi cazul 1960 (cel mai mare cutremur inregistrat, record istoric neegalat).

Noapte buna si linistita la toata lumea. Vedeti sa nu jucati la noapte. :p Sedeti binisor sub plapumioare. :p

ionut53 said:
anuk said:

Dece sa-ti fie rusine, tocmeala in piata este ca sarea in bucate... altfel te duci la supermarket.

Sa inteleg ca iti place tocmeala?Uite de aceea il trimit eu pe sot,ca aveti de la mama natura asta:)))

anuk said:
Asa e, dar este cate o babuta ,vai lume, venita sa vanda ceva pt a-si cumpara medicamente,sa zicem,care lasa din pret pt a pleca,si atunci, chiar ma simt vinovata.N-oi fi eu o bogatasa ,dar sunt altii care au cu mult mai putin.

Cred ca din moment ce e la piata si persoana respectiva si-a asumat riscul tocmeli...si e adevarat...sunt multi batrani care muncesc si ies cu produsele lor la piata pentru un amarat de banut in plus ,pentru o paine in plus.Asta e Romania cea reala.

anuk said:
DOAR 6 oameni au murit la cutremurul de 8,2 dinChile ,din care 4 parca ,au facut stop cardiac.Nu pot sa nu ma intreb care ar fi fost situatia la noi la un cutremur de aceeasi magnitudine ?!?

Nici macar sa te intrebi sa nu ai curaj...

GeoX said:
Sunt pregatiti din mai multe puncte de vedere: educatie, constructii si inginerie seismica, cercetare seismologica. Dar nu umbla dupa cai verzi pe pereti, nu se agita obsesiv dupa site-uri dubioase cu tele-"previziuni" seismice marcate peste tot asa cum masculii isi marcheaza teritoriul. Oameni seriosi. In Romania, toata lumea umbla se uita innebunita la tele-previziuni, de fapt nascociri ale unor indivizi care umbla dupa trafic. Alte conceptii, alte rezultate. Plus experienta, vezi cazul 1960 (cel mai mare cutremur inregistrat, record istoric neegalat).

Noapte buna si linistita la toata lumea. Vedeti sa nu jucati la noapte. :p Sedeti binisor sub plapumioare. :p

Iti garantez ca sed binisor sub plapuma si cu sotul in brate ,ca in caz de zgalt sa il arunc pe el primul:))

Back