• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Sper ca nu zapada ,ca mi-au inflorit lalelele,zambilele,liliacul e plin de boboci...as boci rau dupa ele.

Noapte buna! La buna...miscare:)

Sarrah said:
Somn usor! Am la geam un feng shui pe care-l las liber, sa stiu daca vine vantul.
Cand nu vreau sa ma deranjeze, il blochez cu elastic.

Stai bine cu nervii daca ai "zdranganitoare" la geam :P

degetica said:
Sper ca nu zapada ,ca mi-au inflorit lalelele,zambilele,liliacul e plin de boboci...as boci rau dupa ele.

Noapte buna! La buna...miscare:)

Noapte buna,si nu-ti face griji,nu cred ca ninge si chiar daca o sa cada ceva fulgi,o sa se topesca repede,pamantul e cald.

Cred ca iubeste geamurile de si-a asezat patul langa ele de aude zdraganitorile:)))Cred ca si-a atarnat una si langa pat:)))Aia e in caz de cutremur:)))))

Nu neaparat, chestie de auz si poate de" concentrare " :P

Isi concentreaza auzul si in somn:)))

Eu iti spun ca nu cred ca poate sta daca ,,nu aude tot,,:)))

anuk said:
Si la mine a fulgerat pe seara,acum e liniste,nu ploua ,nu bate vantul. Ce-o mai fi...ramane de vazut.

la mine nu a fulgerat ......a fost un pic de lapovita ...si atat :) Noapte buna si dans pe balans :D

Poiana Brasov azi:
current_zps0e20186d.jpg

http://jurnalul.ro/webcam/poiana-brasov-drumul-rosu-447.html

BUna dimineata !! Destul de frigut afara.

Nu stiu cum o fi la voi,dar la mine este frig rau si a inceput o ploaie,rece ,mocanesca :D: Brr ! Sa nu dai nici macar un caine afara .

O fi,dar nu strica un acoperis deaspura capului si un asternut curat cs calduros,nu ?

Cine n-are " afara" ? Sa nu zici ca nu-si ia caine .....

anuk said:

Sa-ti spun o poveste,am cunoscut acum cativa ani o familie undeva pe langa Titu care avea un caine pe care bineinteles il tineau in curte.Stapanul cainelui imi vb f frumos despre caine dar la un moment dat cainele s-a imbolnavit si a inceput sa-i cada parul.A luat frumos cainele l-a urcat in mmasina si l-a dus undeva in camp unde era o casa parasita.A doua zi cu multa seninatate mi-a povestit isprava si surprins l-am intrebat - dar bine pana mai ieri era un caine nemaipomenit cum de te-a lasat inima sa-l lasi acolo asa bolnav. A doua zi s-a dus in acelas loc si a gasit bietul animal stand la usa casei asteptandu-l.Bineinteles ca i-au dat lacrimile si l-a luat acasa.Cam asta este mentalitatea, din pacate la adresa cainilor.

Nu mai sunt ai mei de un an. de cand am vandut casa socrilor, desi au ajuns bine: pe Goe l-a oprit noul propietar, iar Tara este la un abator la Puchenii Mari, ma doare inima pentru ei, i-am crescut 10 ani de mici!>D<

Old,eu am doi catelusi,iar unul dintre ei e asa de destept ca numai ce nu vorbeste si jucaus ca un copil.

Cine are caini stie ,un caine este tratat ca un membru al familiei,te doare inima pt suferinta lor ,le acorzi afectiune si nu-i poti abandona.Dovada sta postarea lui OLD,a carui caini ,data fiind situatia nu mai sunt cu el dar sunt in locuri bune si totusi....le duce dorul si are regrete .Imi aduc aminte de Alerim care si-a ingrijit catelul bolnav o buna perioada de timp,si nu i-a fos de loc usor.

anuk said:

Pai si in casa,dar eu as avea rezerve .Deja fac explozie de la pisica ,pentru ca e par,o gasesti prin locuri pe unde nu ar trebui sa fie...asta nu inseamna ca nu iubesc,doar ca am eu fixatii:P

anuk said:
Cine are caini stie ,un caine este tratat ca un membru al familiei,te doare inima pt suferinta lor ,le acorzi afectiune si nu-i poti abandona.Dovada sta postarea lui OLD,a carui caini ,data fiind situatia nu mai sunt cu el dar sunt in locuri bune si totusi....le duce dorul si are regrete .Imi aduc aminte de Alerim care si-a ingrijit catelul bolnav o buna perioada de timp,si nu i-a fos de loc usor.

Eu am pierdut un caine acum ceva ani si era asa un gol de inima era grea ,iar fiica mea a bocit trei zile dupa el...Cand cresti un animal de mic ,indiferent ce este ,e destul de greu sa nu te atasezi.Eu nu suport nici cand taie sotul o gaina si nu pot sa vad asa ceva...

Fara exagerare,pierderea unui animal crescut de tine este dureroasa ,fara putinta de tagada.

Back