• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Noapte buna si linistita la toata lumea.
Pentru dansul din seara/noaptea asta, va propun o Ca la Breaza :p :p

[video=youtube]

Sa va vad, fete si baieti, Ca la Breaza asa! :p :p Atentie sa nu dati peste paturi si alte obiecte de mobilier! =)) :)) :p

Old DG said:
Buna dimineata!>D<

Buna dimineata tuturor! Multam pentru cafea Old si pentru trandafiri...mmm.
Azi e si mai rau ca ieri,ploua de nu se mai opreste,frig,vant...vreau soareee!

http://www.trilulilu.ro/imagini-fotografie/buna-dimineata-179?ref=similare_jos

GeoX said:
Pentru dansul din seara/noaptea asta, va propun o Ca la Breaza :p :p

[

Pai dupa o Breaza,cam...breaza:)) hai asa de dimineata cu o Maruntica...asa ca atentie GeoX la birou,laptop,cafea:)))
[video=youtube]

GeoX,daca Maruntica e prea...maruntica,uite maica una de miscare libera:))Doamne iarta-ma ca e post si vineri chiar,dar pentru GeoX...mai incalcam regulile:)))

Sa dea dumnezeu fiecaruia, dupa cum ii e inima.
Nu va bucurati de raul altuia!

GEOX, am vazut pagina de prognoze meteo de pe forumul tau.
Ai preluat ceva de la mine, felicitari.
Poate vreodata o sa ma alatur, cand voi fi mai bine. Tine-o tot asa!
Ehei, ce prognoze am face, numai in ambitie!

Cred insa ca-s aceiasi useri, cu alte nume, asa ca...mai bine nu iti fac necazuri.
http://cutremurnetforum.sd4.eu/showthread.php?tid=382&page=19

Stiti ca care este ingredientul anului 2014 ? OUL, oul posat :p Uneori imi iese alteori.... tot secretul este prospetimea oului.

@Geox, as vrea sa vin la tine pe forum.
Exclusiv pentru rubrica meteo, dar am discuta inainte ce si cum.
La prima vedere, e subtirel forumul tau in privinta asta, dar poate il dezvoltam, m-as ocupa eu.
In ceea ce priveste conditiile, ma oblig mai mult decat cer.
Cer doar, daca e posibil (asta ar fi ce ar conta cel mai mult) s-mi pot schimba nikul daca va fi cazul.

Daca nu se poate, sa-mi spui, sa pun alt nume.
In rest, as deschide sectiuni acolo si, daca hotarasti, ai face un forum separat de meteo, ca si aici. Dar asta e la aprecierea ta, nu tin neaparat.

Ce spui?

Ma inregistram direct, dar nu stiu daca mai pot schimba nikul.
Dedicatie pentru Geox. Si din spatiu, apusurile de soare sunt superbe.
Observam formarea unei DCB (am explicat in iarna ce este) care anul trecut, pe vremea turului ciclist al Italiei a adus ploi importante in Italia (evident)
Acum e in faza de initiere, e doar un jet, dar are implicatii asupra vremii in Europa.
Apoi, am urmari impreuna inceputul anului meteorologic, odata cu activarea termica a desertului, dar si alti factori...
Sfarsitul lui Aprilie intotdeauna aduce un fenomen de a carui intensitate depinde cum va fi vara, anul agricol...
Dedicatie deci:
EUMETSAT_MSG_RGB-Snow-westernAfrica1_zps138d1cf2.jpg

http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/latestImages/EUMETSAT_MSG_RGB-Snow-westernAfrica.jpg

nu va agitati ca nu e postata "la locul ei", oricum o voi sterge din photobucket.

Ca sa fiu foarte clar: pe cutremur.net/forum poate intra oricine, deci oricine e bine-venit, cu conditia sa nu incalce regulile forumului si sa respecte rugamintile moderatorilor (nota bene: cand intri intr-o casa, oricare ar fi aia, si gazda te roaga ceva, e corect sa tii cont de acest lucru). La urma urmei, o fi un forum public, dar hostingul e platit de cei care il detin/administreaza, deci ei au dreptul sa impuna si anumite reguli, fie ele mai mult sau mai putin placute.
In al doilea rand, chestia cu meteo e la diverse cumva, nu e specificul forumului si, in consecinta, forumul cutremur.net nu va fi altfel nici de acum inainte. In al treilea rand, nu mi se pare normal ca userii sa isi tot schimbe in permanenta nick-ul, am mai avut mai demult o experienta destul de neplacuta cu cineva care isi tot schimba nick-ul, pana cand nu am mai permis asta prin setarile forumului. Adica nici eu nu gasesc normal ca din moment ce cineva s-a inregistrat cu un nume, sa si-l schimbe mereu din motive oarecare.
Specificul forumului e de cutremure, nu de altceva, oricum. Ca avem si cafenea online si diverse, e ok, dar prioritare si specifice raman cutremurele. Asa ca eu nu vad rostul pentru care s-ar face forumuri separate. Sigur ca se discuta si de alti factori de risc natural, daca vrei sa postezi acolo nici o problema. Dar nu devine forum meteo.

Ok, de acord cu regulile, dar inteleg ca in principiu as deranja si as deturna sensul forumului.
Multumesc pentru informatii, raman deoparte. Scuze pentru deranj.
As posta mai mult decat toti ceilalti, asa ca trebuie "sa stau acasa".
Imi facusem iluzii, ca de obicei...
Deci, ca de obicei, desi as respecta intocmai regulamentul, as deranja. Specific mie.

(Sigur, moderatorii isi pot bate si joc, nu? Trebuia sa spui si asta...)
Asa e peste tot.

A-nebunit presa,tot felul de speculatii in legatura cu LUNA ROSIE ,macar de-ar fi ce senin, sa o vedem.

Pentru noaptea asta, va propun Dansul pinguinului! :p :p

[video=youtube]

Aveti grija sa nu dati peste mobilier si sa nu rasturnati ceva, sa nu va impiedicati. Hai la dans, dans, dans...dansul pinguinului. :p

Buna dimineata !! Merci OLD pt urare,dar ....ploaia nu se opreste si-i frig .

Buna dimineata. Pai nu va plangeti de frig, v-am pus Dansul Pinguinului aseara, credeam ca v-ati incalzit deja. :p

Doamne ce nebunie e in piata la peste :D: Se vand toate ciurucurile astazi,la ora 10 nu mai era zare de pete proaspat,doar ceva rondele de somon si alea scumpe ,rau.

Ah, iarasi se mananca peste?
Chiar ma gandeam ce sa iau, o sa ma duc sa cumpar cate ceva.
Deci e aglomerat. Bine ca nu m-am grabit, lasa sa se sature ei, ca iau ICRE si tot aia e, m-am scos si nu mai stau sa-i scot maruntaiele (oribil) Crap cu ceapa, doar acelea imi plac.
Ah, si o sa iau niste gratare de aerisire sa fac un adapost nou la statia meteo. Doar le prind cu soricei, il fac repede. Mai rau cu balamaua, dar cam o data pe an schimb bateriile, asa ca pot taia soriceii si gata cand va fi cazul.
Am avut onoarea, mesajul 3000 in topic. 300 pagini, deci 10 mesaje pe pagina.
La mine am setat la 15 mesaje pe pagina. Urmatorul mesaj, pe pagina urmatoare.

Back