• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Din cand in cand apar "noutati" despre zborul zborul MH370 atat cat sa ridice intrebari si sa indurereze familiile .Cica copilotul a încercat să dea un telefon chiar înainte ca avionul să dispară de pe radare. Apelul nu a continuat, probabil din cauza faptului că avionul se îndepărta rapid de releele telefonice potrivit ziarului New Straits Times

Unde mai pui ca am gasit un articol in care se explica de ce este posibil ca " să nu existe resturi ale aparatului de zbor Malaysia Airlines, dispărut pe data de 8 marti . Ceert este ca pana acum, niciunul dintre obiectele recuperate de echipele de cautare nu pare sa faca parte din avionul Malaysia Airlines .

A fost un documentar cu un avion disparut, apoi gasit.
Ultimul mesaj a fost un misterios "STENDEC" neelucidat.

ACEST avion daca ateriza lin, mai disparea de pe radare?
Daca disparea de pe radare, aterizarea lina presupune un control foarte bun asupra aeronavei, o mare perfect calma si aterizare perfecta (precum aterizeaza ciorile, se ridica putin inainte de contactul cu solul, apoi cad usor)
Dar, inainte de asta, trebuia sa fie scapat de sub control.

Noapte buna si linistita la toata lumea.
Pentru dansul serii/noptii, va propun un dans spaniol. Ola!

[video=youtube]

Aveti grija la ritm si feriti bibelourile, atentie sa nu va impiedicati de alte obiecte. Nu dansati cu mobilierul din casa, totusi, lasati-l unde e! :p :p :D:D

Buna dimineata !!

La multi ani sarbatoritilor cu nume de flori !!!

Ca sa nu aveti surpriza neplacuta de a nu suna persoane care-si sebeaza astazi onomastica :P

Cei mai mulţi romani care îşi sărbătoresc onomastica de Florii, respectiv 334.734 de persoane, poarta numele de Florin,

-147.328 Viorel

- 54.759 Florian

-29.777 Florea

- 25.181 Florentin

-13.925 – Florinel.

– 2.418 -Trandafir

– 1.554 - Bujor

– 924, -- Floricel

– 695 - Margarit

– 214.- Crin

Din totalul fetelor si femeilor cu nume de flori, 146.268 se numesc Viorica, 128.844 – Florentina, 92.668 Florica, 87.202 Floarea, iar 79.753 Florina.

În duminica Floriilor vor fi aniversate şi persoane cu nume de flori mai rar întâlnite, precum Garofita – 2.872, Iris – 2.296, Anemona – 878, Micsunica – 646, Romanita – 543, Panseluta – 444 sau Crizantema – 353.

Nume sărbătorite de Florii

Anemona
Brânduşa
Camelia
Codrin
Codrina
Codruţ
Codruţa
Crăiţa
Crenguţa
Crina
Crinu
Crinuţa
Crizantema
Dalia
Delia
Floarea
Flora
Florenţa
Florentin
Florentina
Florica
Florin
Florina
Garofiţa
Gentiana
Gherghina
Iasmin
Iasmina
Iris
Lăcrimioara
Laur
Laura
Laurenţiu
Laurian
Lauriana
Malina
Margareta
Micsunica
Mugurel
Narcis
Narcisa
Panseluţa
Romaniţa
Roza
Rozalia
Trandafira
Violeta
Viorel
Viorela
Viorica
Zambila
Zambilica

Buna dimineata !! Sa aveti o saptamana buna silinistita !!

ADI, te rog frumos sa imi iei punctul de la reputatie, multumesc pentru gest.

Oameni și struți”

În ultimii 15 ani, ne-au invadat struții, care s-au cocoțat în jilțurile Puterii, ocupând, astfel, cu tupeu, locurile care se cuveneau adevăraților bărbați de stat (…). Nu-i de mirare, așadar, că România merge de-a-ndoaselea: când e vreun moment greu struții își ascund iute capul în nisip și așteaptă să treacă primejdia. Apoi, se uită cu inocență bine dozată în stânga și-n dreapta, ca și cum nu ei ar fi fost de vină pentru nenorocirile produse.

Între struții din lumea animală și struții politicii românești există asemeănări, dar și deosebiri. Astfel, struții cu pene fac parte din familia ”ratitelor” (”ratis” înseamnă lipsa musculaturii de pe osul pieptului – stern), iar struții în costum fac parte din diverse familii și clanuri mafiote, care de care mai influente și mai periculoase pentru echilibrul social. Primii struți și-au pierdut abilitatea de zbor, dar au o extraordinară capacitate de alergare, la fel ca struții de pe la noi, care fug mereu de răspundere, iar de zburat – zboară doar cu avionul, peste tot în lume, pe banii contribuabililor. Struții din atlas sunt animale ierbivore (hrănindu-se, în principal, cu lucernă și cu diverse tipuri de grăunțe), spre deosebire de struții politici, care se îndoapă cu șpăgi, comisioane, acțiuni, dividende, diurne și alte invenții ale lumii moderne.

Cu struții din vechime – se mândreau și faraonii egipteni (emblema Zeiței Adevărului și Justiției era struțul, iar pe unul din pereții mormântului lui Tutankamon e pictată aceeași pasăre!), și generalii romani, care își decorau coifurile de luptă cu pene de struț, soțiile acestora purtând, de asemenea, veșminte împodobite cu astfel de pene. Dacă biblicul rege Solomon vedea simetria penelor de struț ca pe un semn al justiției, noi vedem cârdășia struților cu funcții și putere ca pe un obstacol în calea reformării României. Nu ne putem aștepta de la struții care au acaparat scena politică românească să se dea, de bună voie, deoparte. Struții-baroni și struții-talibani se simt foarte bine în culcușurile lor amenajate cu dichis. Dar, după atâta soare, va veni și o ploaie cu grindină, care va face una cu pământul ferma de struți lași și hoțomani, care ne-au mâncat zilele, din 1989 încoace.

E vremea ca lucrurile să se așeze în matca lor firească, iar în fruntea țării să vină OAMENI, nu STRUȚI. Păsărilor acestora lacome, care au pus stăpânire pe viețile noastre, le expiră termenul de garanție…http://vladhogea.wordpress.com/2013/12/23/restituiri-vlad-hogea-oameni-si-struti-2004/

Noapte buna tuturor! Aveti grija la dans,ferestre,mobilier, feng suituri,chelii etc:)))

DOR DE TINE

Atunci când mi-este rău, ori mi-este bine

Atunci când știu și-atunci când nu mai știu

Atunci când e devreme sau târziu,

Mi-e dor de tine, cumplit de dor de tine.

Atunci când uit, ori amintirea îmi revine,

Atunci când pot, și-atunci când nu mai pot,

Atunci când cer și-atunci când arunc tot,

Mi-e dor de tine; doar atât: de tine.

Atunci când las și-atunci când sunt lăsat,

Atunci când sper și-atunci când mă reține

Un gând fugar că iar m-am înșelat -

Un lucru-i sigur: dorul meu de tine.

Atunci când tac, dar și atunci când strig,

Atunci când mantia mi se cuvine,

Și-atunci când chiar și-n plapumă mi-e frig,

Mă zvârcolește dorul crud de tine.

Și-aș vrea să plec spre tine ca un vis,

S-ajung, să văd, să simt, să mă aline

Iar mâna ta, iar glasul tău ucis

De ură, de orgoliu, deci: de mine.

Sunt încă treaz, sunt încă eu, sunt încă viu

Dar nu te am și nu mi-e bine -

Rămân mai trist, mai singur, mai pustiu

Și plâng, și-n plânsul meu mi-e dor de tine.

Aș vrea să țip, dar gura mi-este mută,

De ce a fost, sau n-a fost, sau mai vine,

Și mă întreb ce ursitoare slută

Mi-a hărăzit durerea pentru tine.

Ți-am scris în noapte (stelele pălesc!) -

Poate-i puțin, poate-i stupid, poate nu-i bine;

Voiam să știi doar că te mai iubesc

Și că mi-e foarte, foarte dor de tine…de Vlad Hogea

Noapte buna, pe maine .

Tocmai am citit ca " in Ucraina, preoţii mai multor biserici au observat că Sfintele Icoane ale Lui Hristos şi Maicii Domnului, dar şi ale altor Sfinţi au început să lacrimeze."
Fenomenul i-a speriat pe unii credinciosi care spun ca este un mesaj din cer care prevesteste ceva rau

Ne mai citim dupa Paste.
PASTE FERICIT!
Sper sa ma vad cu Araboaica, poate chiar azi. Cu sau fara ea, plec in vacanta.
Numai bine!

Back