• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

degetica said:
Buna dimineata ...mai pe la 12:P .Multam Old pentru ceai .Si de la mine unul.
http://www.trilulilu.ro/imagini-fotografie/ceai-aromat-simti-mirosul-primaverii?ref=similare_jos

Nici vantul ce-adie proaspat a izma.
Nici murmurul stelelor prinse-n alai,
Nu pot tulbura savoarea sublima
Ascunsa in cana de ceai.

anuk said:
Ploua maruntel si asezat :D:

Sa stii ca eu asa nu mai vreau ploaie...Poate de Paste o fi cald si soare ca vreau la padure:P

Visezi frumos dar o a-ti treaca... poate la anul

Adicatelea sa inteleg ca ploua:))) Nu-i nimic,imi adun familia acasa,pun doua batute moldovenesti si ...fac soare...asa ca visele devin ...realitate:))) Uite una drept exemplu:)))

Vremea-i schimbatoare ,poate,poate......macar ca de Florii sa fie .

Noapte buna si linistita la toata lumea.
Pentru seara/noaptea asta: tango argentinian. :D

[video=youtube]

Vedeti sa va tineti pe picioare si sa nu dati peste mobilier. :p Aveti grija la bibelouri! :p :p

Ba cu dans! Si inca unul ce n-a vazut Parisul:))))
Si inca unul...ca sa vedeti la ce ma uit in saptamana mare...rusine sa imi fie!:)

Noapte buna!

Buna dimineara !! OLD, am inteles mesajul,post negru,miercurea mare.

Ca-s doar 6 grade,treaca de la mine, dar ploua infernal. :D:

Buna dimineata! Old,era bine daca puneai macar un mar pe farfurie.Mie mi-ar fi prins bine ca ma captusi cu o viroza,de fapt nu's ce am avut anul asta ca am racit cam des .Asa ca ceva pe farfurie pentru cei ce iau pastilute nu strica:P
Eu nu mai suport ploaia asta ! Incep sa ma enervez numai cat ma uit pe geam.

Of, dupa ce ca e frig si ploua fara incetare, se mai ia si lumina.

Se pare ca la mine inca e bine din acest punct de vedere ,ca si pe aici cand ploua sau bate vantul...hop...pauza lumina:)

anuk said:
Sarrah said:
Am putin timp, profit de ö mica "pauza...''

doar atat ... http://mdfemeimusulmane.forumers.ro/t518-rochii-de-mireasa
convertiri, nunti, etc...

Araboaica ?

Eu am o curiozitate...daca voi ati auzit de araboaice carora sa le placa femeile ,care sa aiba astfel de relatii...ca eu nu am auzit ...ele au altfel de orizont din acest punct de vedere si inseamna ca cea pe care a gasit-o Sarrah e o ciudatenie a unei religii stricte...

Si musulmanii au homosexualii lor ,asa ca.......de ce n-ar fi posibil ca o araboaica sa aibe alta orientare sexuala ?

Noapte buna si linistita la toata lumea.
Pentru seara/noaptea asta, va propun: vals. Hai la vals dar cu atentie sa nu rasturnati cate ceva. :p

[video=youtube]

Atentie la vase, oale, bibelouri, sticle de tot felul :p ...sa nu dati peste ele... :p :p :p Feriti mobila! :p

Poate ma combin eu cu ea :D

Mda... Ciudat =)) la toţi arata re: off topic, mie imi arată re: sarrah ... :D

Back