• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Despre EA vorbeam si eu,nu despre Sarrah...Sarrah a fost doar ...omul cu poza:))) Nu crezi ca e posibil ca poza sa fie o facatura?:)))))))

In mediul virtual totul este posibil,dar pana una alta.....ce interes am sa nu o cred ?!? E fix problema ei .

Asta ...oarecum:))) Culmea e ca are o logica doar in interes propriu:)))
Gata! Am batut campii destul.Noapte buna ,anuk!

Buna dimineata.

Pai mai are medalii, desigur. Nu-s toate.
Am pus fiindca apucasem sa va spun ca a jucat hochei.

Apropo de facatura...stiti ca poate fi identificat aparatul cu care a fost facuta poza, avand imaginea pe ecranul calculatoruli???
Asa ca...

Si aici ploua "maruntzel si apasat " si temperatura a scazut considerabil.

Mai,oricum ploaia asta mi-a venit de hac in doua moduri.Fiica mea a plecat aseara la un botez si mi-a adus catelul,un labrador ...de mi-a mancat zilele:)) Si nici nu il pot da afara ca ploua..Pe deasupra a facut o pasiune pt mine ca nu ma lasa...Nu credeam sa tin vereodata un caine in casa,dar niciodata sa nu spui niciodata:))) Nu va spun ca astanoapte in loc sa doarma jos,a dormit in pat pe picioarele mele...mai am un pic si innebunesc! Sper sa vina mai repede sa il ia ,ca altfel fac criza de nervi:)))

adrian_nicolae said:

Multumesc,floricica!Pupici!

Mama,ce ti l-as trimite:))) Culmea e ca numai cu mine are el ce are...ma trage de toate hainele,azi dimineata m-a trantit la podea spre deliciul celor din casa:)))

degetica said:
Mai,oricum ploaia asta mi-a venit de hac in doua moduri.Fiica mea a plecat aseara la un botez si mi-a adus catelul,un labrador ...de mi-a mancat zilele:)) Si nici nu il pot da afara ca ploua..Pe deasupra a facut o pasiune pt mine ca nu ma lasa...Nu credeam sa tin vereodata un caine in casa,dar niciodata sa nu spui niciodata:))) Nu va spun ca astanoapte in loc sa doarma jos,a dormit in pat pe picioarele mele...mai am un pic si innebunesc! Sper sa vina mai repede sa il ia ,ca altfel fac criza de nervi:)))

adrian_nicolae said:

Zi merci, ti-a incalzit picioarele ()

Mai ,mai, sa ma aleg si eu cu un puiut de labrador , dar vehementa sotului meu....i-a facut pe initiatori sa se razgandesca.

adrian_nicolae said:
:))))))))) =)))))) bine ca nu e Rottweiler. :))))) Cainele vrea sa se joaca cu tine :P

DA,vreasa se joace,dar numai cu mine...Nu zic ca nu imi place,dar e nebunatic rau...:)))L-am alintat cred eu prea mult si rezultatul a fost...la podea cu mine:)))

anuk said:
degetica said:

adrian_nicolae said:

Zi merci, ti-a incalzit picioarele ()

Mai ,mai, sa ma aleg si eu cu un puiut de labrador , dar vehementa sotului meu....i-a facut pe initiatori sa se razgandesca.

De ce nu o fi nimerit picioarele sotului?:))) Zi-i sotului ca a avut dreptate:)))

Back