Un spatiu mic nu poti pati nimic,dincontra te prinde mai usor si apoi vai mama ta ce patesti dar nu de la o femeie ca ea n-are ce-ti trebuie tie.Ce-ti poate face ea iti poti face si singura insa sindromul LAP nu se poate trata decat cu un barbat. Despre spatiu imi mentin parerea ca nu merita sa-ti faci sala de sport personala pe care n-ai folosi-o deact vara, investitie mare ,cheltuiala cu intretinerea ,alea alea cand poti merge f bine la o sala specializata cand ai chef.Te-as fi inteles daca ti-ai fiamenajat o camera gen sera doar cu flori dar pt sport ... si apoi sah poti juca si in dormitor. Nu prea inteleg pt ce ai nevoie de doua paturi in dormitor,poate doar sa ai unde fugi ca apoi sa te lasi prinsa ...
@Ionut, in legatura cu patul am fost sincera, nici eu nu am inteles prea bine de ce...
Poate sa elimin senzatia de goliciune, nu stiu exact. Cert e ca nu ma incurca aici in garsoniera, sub el am un mic birou - monitorul si cateva hartii.
Si inca ar mai fi fost spatiu pentru bibliorafturi.
Parca as simti ca mai trebuie ceva, nu stiu. Poate e ceva de genul unui fumator care vrea sa se lase de fumat dar nu e sigur daca poate, si are la indemana un pachet de tigari, desi nu-l desface...
Poate cumva da senzatia ca mai sunt cu cineva, nu stiu exact...
E buna gluma cu a fi prinsa.:-X
Sala de sport e necesara, eu am nevoie si mi s-a recomandat sa fac sport, am ceva probleme cu coloana, ma jeneaza usor, continuu.
Apoi si ea are nevoie, e obisnuita cu sportul, de mica a facut sport.
Nu-ti face griji cu intretinerea, singuratatea e doar grija mea. Aici nu m-a putut ajuta nimeni.
Si asa, voi imbraca peretii cu polistiren sau rigips, cum cred baietii ca va fi mai bine. Si, cum nu va fi forfaiala pe usa, se mentine cald.
Sunt 2 sali unite cu o arcada; cand am vazut prima data m-a dat pe spate, cu toata mizeria.
Da, poate ca luau si altii, dar au vazut cat e de munca si poate ca s-au speriat ca va fi frig iarna. Ei, nu va fi!
Ah, si e si ceva inaltime, ideal daca sare mingea de ping-pong.
Si garsoniera mea e inalta, (putin peste 3 metri!), asa ca sunt obisnuita cu spatiu mai inalt. Altora poate nu le-a placut.
Nu-ti mai bate capul cu sindromul LAP, hotararea e luata si, daca eu cred ca e ok, atunci asta conteaza, nu?
Ce, pe tine te prinde in fiecare noapte? Sau tu, o prinzi mereu? Ma indoiesc.
Sper sa va placa asta,
dans!