• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

adrian_nicolae said:
Nu dormeam cand ai postat :P

1,05 e cea mai mica cota :) A fost un meci frumos , a meritat sa stau :)

Dar daca o echipa e clar favorita si castiga, automat castig si eu, sau sunt mai multe meciuri pe buletin si trebuie ''sa prinzi" toate rezultatele?

pariorii nu pun cote de 1,05 ... de la 1,3 in sus :) Fiecare pune cate meciuri vrea si ce miza vrea :) Acum sunt mai multe tipuri de pariuri :
- ca marcheaza ambele echipe
- total goluri
-interval goluri
- ca echipa x marcheaza in prima repriza 1 gol
:) sunt multe tipuri de pariuri :P

Nu spun ca nu e interesant, insa trebuie vazut ca si ceva distractiv, nu ca si sursa de venit.
Ca pot paria pe o echipa e una, insa e hazard pur cu intervalul intre goluri si ce le-o fi mai dat prin cap.
Ah...ar fi statistica interesanta cu minutele in care se dau goluri; probabil mai multe pe final, cand unele echipe sunt nevoite sa riste, sa lase garda jos cum se spune.
Nu stiu daca e la fel si in campionate, probabil ca acolo conteaza mai mult cu cat o incasezi.
Aici inteleg ca victoria e vitala.

Burniteaza aici, vreme inchisa, ca de toamna. 19,4 afara, statia mea.

adrian_nicolae said:
Nu dormeam cand ai postat :P

1,05 e cea mai mica cota :) A fost un meci frumos , a meritat sa stau :)

Ce ti-e si cu fotbalul asta ......!!

Pai asta e , ca din punctul meu de vedere e doar distractie :P eu mai mult pe campionate pariez :) acum la Campionatul Mondial dau doar pronosticuri :) Trebuie sa faci mai mult pct ca adversaru :D

Nu stiu daca e si la noi, dar prin alte tari s-ar putea paria si pe culoarea chilotilor vreunei vedete...

Sarrah said:
Nu stiu daca e si la noi, dar prin alte tari s-ar putea paria si pe culoarea chilotilor vreunei vedete...

Borba lui Bula "Asta ne lipsea" ()

Nu ca ar fi imposibil, chestia e sa fie "real time", sa poata arata in finalul emisiunii.
Sunt blegi, stii cati bani ar scoate??? Eu asa as face de-as fi realizatoare de emisiune de scandal.
Pai daca DD punea pe ecran ceva de genul...dati SMS la nr....si, aveti variante:
Trimiteti SMS cu 1 daca are alb
Trimiteti SMS cu 2 daca are galben
Trimiteti SMS cu 3 daca are rosu.
etc...
Si, in final ar fi urmat o tragere la sorti.
Magda Ciumac ar fi putut dansa pe masa in final si se vedea.
Daca citeste asta si se redeschide, asa va face!

In sistem electronic cineva castiga instant, cum s-au mai facut concursuri de genul... DD castiga garantat!

Da, imi asum asta.
Bine sau rau, in cine sa fi avut incredere? De ceilalti, toti ceilalti, m-am convins.
Bine sau rau, macar trebuia pus la incercare, dar e numai parerea mea.
Bun sau rau, acel post nu trebuia inchis, cel mult puteau fi interzise anumite emisiuni.

O fi gresit si el, ca nimeni nu e perfect; dar nu o fi furat.
Dar, cum in politica nu poti razbi de unul singur, sigur a fost inconjurat de diversionisti, etc, etc...
Interesele sunt prea mari, atat din interiorul cat si (sau mai ales) din exteriorul tarii.

Poti judeca singura si imi vei da dreptate, chiar daca nu vei confirma aici.

Oare cum o fi facut o avere imensa oare? Ce-i drept e drept, el e "tata" televiziunii de scandal , vezi Antenele, Kanal D si Dumnezeu stie care mai sunt.
Iar ca om politic, ma abtin pt nu vreau sa folosesc cuvintele care-mi vin in minte acum.....

zilele-de-munca13771.jpg

anuk said:
Oare cum o fi facut o avere imensa oare? Ce-i drept e drept, el e "tata" televiziunii de scandal , vezi Antenele, Kanal D si Dumnezeu stie care mai sunt.
Iar ca om politic, ma abtin pt nu vreau sa folosesc cuvintele care-mi vin in minte acum.....

Nu mai e nimic de facut, deci. Cred ca asta e concluzia.
Politica Romaneasca, o gluma proasta pe banii nostri.
Nu ridic in slavi pe nimeni, ca n-am pe cine.

Esenta era ca tu daca ai avea suficienti bani sa iti faci partid si admitem ca ai fi cel mai integru om de pe Planeta, cum oare crezi ca ai invinge sistemul? Doar un exercitiu de imaginatie matinala...
Ai vedea cate interese ascunse, cati lingusitori...cate lichele, cata mizerie, cate si mai cate interese...
Macar aici poate imi dai dreptate. In rest, Dumnezeu cu mila si cu sila.

A incercat, a spus ca a simtit ca poate si ca e de datoria lui sa incerce.
Astia suntem, aici am ajuns cu totii. Nu judec pe nimeni, nu acuz pe nimeni.
Nu ma intelegeti gresit. Bine nu va fi, asta e baiul.

Offf...nu am zis buna dimineata!
A tras o ploaie buna.

Buna dimneata !!

Adevarul crunt este ca toti oamenii politici sunt o apa si-un pamant :D: si ca toti isi urmaresc propriile interese fara a le pasa de interesele tarii,dar..... DD este si in acest domeniu tatal lor. Aaaa....ca l-a dus mintea sa prosteasca poporul cu televizorul...e "meritul " lui .
Ai drepatate in privinta ca de unul singur nu poti face mare lucru,in rest.....

Iohannis o fi bun, dar tine gura de parca ii tragi vorba cu clestele.
Apropo...cred ca trebuie sa fii un bun comunicator sa fii om politic bine vazut de publicul larg.
Iohannis nu e bun comunicator. in rest o avea calitatile lui, nu-s in masura sa-l judec.
Insa comunicarea mi se pare foarte importanta. Dar, pana la urma depinde cum te percepe omul, bun sau rau.
Majoritatea nu judeca prea mult. Cineva poate sa-ti placa pur si simplu, fara sa deschida gura.
In politica depinde si cu cine te aduni, si nu prea mai ai cu cine.
Au scos candva artistii "la interval", a trecut si valul ala...
Doar jocuri de culise, mana bine pe ciolan, ca la proba de stafeta. 2 ani noi, alti 2 tot noi, dupa care tot noi, nu?

Asa ceva am auzit ceva ani,mai exact la primele alegeri democrate ,cand X nu era votat ca are mainile zbarcite ,Y ca n-a mancat salam cu soia.....hai cu Roman ca are carisma. Are si carisma roulul ei,dar nu este suficient.

anuk said:
Buna dimneata !!

Adevarul crunt este ca toti oamenii politici sunt o apa si-un pamant :D: si ca toti isi urmaresc propriile interese fara a le pasa de interesele tarii,dar..... DD este si in acest domeniu tatal lor. Aaaa....ca l-a dus mintea sa prosteasca poporul cu televizorul...e "meritul " lui .
Ai drepatate in privinta ca de unul singur nu poti face mare lucru,in rest.....

Nici macar oameni politici nu sunt ci doar niste parveniti si vanzatori de tara. DD a fost si este un saltimbanc, vorbeste frumos ( adica e bun comunicator vorba cuiva ) dar concret nu a facut nimic pt oameni deact circul de la otv.
A incercat sa-si atarga admiratori cu idei populiste dar fara sustinere concreta( de unde sa dea 20000 euro la fiecare roman?) teoretic a avut idei bune dar prea multe care erau impotriva celor ce l-au omorat pe ceausescu.
Putini stiu ca un partid este ca un srl si ca trebuie sa fie finantat de patron iar apoi este normal sa-si recupereze investitia numai ca pt asta trebuie sa apara finantatori, asa zisii sponsori care si ei la randul lor tre sa-si recupereze finantarile si atunci vin cu conditi care sa le mareasca profitul tot mai mult. Astfel ca nu se mai gandesc la alegatori ci decat la buzunarele lor,fiind tot mai lacomi si uite asa apare fenomenul bulgarele de zapada care prin rostogolire ajunge de sufoca tara.
Putin probabil vei gasi un lider care sa aiba o limita a castigului dupa ce a infiintat un partid.Daca este sa privim la Johanis am putea spera sa se opreasca cu acumularile ajungandu-I 6 case dar nu poti sti niciodata ce fel ii influienteaza caracterul momentul puterii.Faptul ca vb putin si concis poate fi un avantaj fata de altii care vb mult si mint de rup. Oricum dupa 24 de ani s-a ajuns ca unii sa acumuleze atata forta financiara incat pot f bine sa-si impuna politica ce-I favorizeaza incat sa nu-I mai clinteasca nimic ( vezi voiculescu) altceva deact un nou moment 89.
Chiar daca sunt multe voci disparate care se manifesta vociferand ,nu-I suficient pt ca marea pulime se multumeste cu o punga de zahar si ulei si patru ani stau apoi linistiti si se plang pe la carciumi.

Pulimea aia, cum insisi politicienii au denumit-o asa, decide!
Dai ceva celor ce nu vad dincolo de cucosul de pe gard (daca nu-l au nici pe ala, mai bine!) si te-ai aranjat.
Abia astept sa-l vad pe Johanis spunand atat (ca doar vb. putin!)
..."Nu am spus eu asta!" Si alte asemenea replici scurte de genul celebrei "he,he...iarna nu-i ca vara!"
Ne ducem, incet-incet.

OK, Johannis! Numiti 10 insi de care e inconjurat! (pls!)
Si oricare, nu numai el...Chiar si pentru noi, oribil subiect de discutie...

Da, o afacere. Un litru de ulei contra un vot.
Altii dau si ceasuri desteptatoare, culmea ironiei!!!!

Voiculescu ce-a facut?

Back