• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

De acord, insa in medie or fi peste noi ca si bun-simt.
Ca ai alte pasarele, e altceva. Insa, ei insisi recunosc in regulile religioase o hiba, anume ca religia lor poate fi exploatata cumva, spunand ceva de genul..."sa nu intri in acea religie din interes"
Dar, scopul scuza mijloacele...
De parca cei nativi in acea religie nu vor fi nicicum si criminali, violatori, etc...
Sau parca am de gand sa fur sau sa omor pe cineva...de violat n-am cum.
Dar, daca procentual la mia de locuitori sunt mai putini, e ceva.
Cum avem noi "cele 10 porunci", la ei sunt mai multe si par ceva mai stricte si decat regulile de pe un forum!
Le-ai citit de curiozitate, macar?

N-am citit in mod expres, cat stiu din auzite.

Sunt destul de reticenta in ceea ce-i priveste pe Ei ,iar de Ele mi-e mila pt privatiunile la care sunt supuse.

Noapte buna !

Sarrah said:
Am vrut sa ma rog si eu pentru Algeria si uite ce-am gasit!
Daca ia bataie, ma apuc (iarasi!) de zugravit...

2pyouf9_zps8d3215b5.jpg

Patriarhia reactioneza si lamureste ce-i cu " trafaletul " :

http://www.gandul.info/stiri/ce-est...n-au-in-ce-consta-slujba-de-sfintire-12772754

Desigur, sunt neinitiata si doresc sa raman astfel.
Insa stiu ca sfintirea este ceva simbolic.
Daca vreau sa sfintesc un stadion sau o podgorie, ma urc in elicopter si arunc cu tone de aghiasma sau ulei?
Ma gandeam ca trebuie facut ceva simbolic; chiar si din elicopter daca arunca cativa stropi cu busuiocul acela cred ca e suficient.

() Preafericitul foloseste o unealata noua, "miruitorul extensibil "

Ei, si daca ar fi o catedrala imensa, ce DUMNEZEU mai face?
Deja sunt penibili. Venea cu botezul la tara si ne dadea cu aghiasma cu busuiocul acela si parca simteam ceva!
Stropea un pic simbolic pe la icoana, prin camere si gata, nu trebuia sa ude fleasca totul.
In opinia mea, conteaza ceea ce simti, astfel de lucruri sunt facute pentru sufletul omului, pentru ceea ce simtim, nu pentru obiectul in sine.
Obiectul e un simbol, il respectam, respectam si preotul, dar sa fie un ritual de bun-simt, traditional.
Hai ca noi mai sarim calul, dar ei sa nu terfeleasca traditia cu exagerarile, sa fie un ritual de bun-simt, asa cum au invatat la randul lor de la preotii adevarati ce i-au scolit!
Ca ne face sa rada lumea DE NOI, credinta e una, prostia e alta!

In alta ordine de idei, tot discutand cu fetele, incep sa ajung la concluzia ca una din cauze, poate adevarata cauza ar fi...o relatie lipsa sau deficitara cu TATAL, stiut fiind faptul ca fetele au afinitate mai mare pentru TATA.
Tot imi spun lucrul asta, nu mi s-a plans niciuna de relatia cu MAMA.
Chiar si EA, "acuza" acelasi lucru.
Nu am auzit vreuna vorbind de rau barbatii, sau sa acuze violuri, violente din partea barbatilor.
Altceva s-a petrecut in subconstient...

Incep speculatiile .....ce va sugereaza calculul urmator ? :P

1940 + 37
si
1977 + 37

Prostii ale celor care n-au de lucru. Dar ce va sugereaza 1838+102 ? Sau 1738+64 ? Nu dau 2 bani pe aiurelile alea, lumea serioasa are altceva de facut. Punct. Nu mai reiau lucruri pe care le-am mai spus, si eu si real, s-a dovedit cine are dreptate pana la urma. Cine aduna 37 de ani si crede ca stie cand vine nu stiu ce cutremur, bate campii fiindca nu se pricepe la altceva.

Pai e o aiureala, oricum intre cutremurele foarte mari consecutive, care nu sunt de acelasi tip, se mai baga si seisme mai mici. Plus ca seismele vrancene majore vin intotdeauna in timpul sau dupa perioade cu activitate intensa pe jumatatea estica a nord-anatolienei, or nu e cazul acum. Perturbatia generata la 6 octombrie 2013 a avut ceva efecte si in perioada ianuarie-aprilie 2014, acum gata, lucrurile s-au atenuat, e bine. Cu cat ne indepartam in timp de momentul 6 octombrie 2013, cu atat e mai bine.

Eu cred ca sunt oameni care fac calcule dupa calcule pana gasesc ceva de speculat ,E si asta o ocupatie :P

Cica merg pe statistica :D:

Geo, de ce te enervezi, e de ras ,asta mi-a fost si scopul. Doar nu-ti inchipui ca iau in serios toate aberatiile.

Oricum aia nu aduna bine, pentru ca nu tin cont de tipurile de cutremure. 1940 a fost de tip 1802, 1977 a fost de tip 1838. Asa ca faceti voi bine si adunati 1802+138 si 1838+139, deci cam la 140 de ani sau mai mult vin marile cutremure de tipurile alea. Dar cine sa priceapa ? Cei care invoca tot felul de site-uri de telepreviziuni, ii vad in presa, ziare, tv, obsedati.

Chiar daca s-ar intampla, nu e un criteriu de luat in seama.
Mai bine sa se monteze dispozitive sa detecteze anomalii gravitationale, anomalii magnetice sau pahare cu miscare browniana de la Hancu!
Anuk doar a adus subiectul Geox, te-a intaratat, dar nu e cazul sa te agiti.
Si, daca va fi, asta e... ce putem face?

Hai, noapte buna.

@Adi, te-a istovit rau campionatul vad.
E tare, goluri multe. Spania e zob.

Oricum, Geox...fara sa contest valoarea observatiei tale, nu conteaza de care tip e pentru publicul larg.
Eu am inteles, dar fac parte din cei 0,01% care pricep acest detaliu.

:D am avut ceva treaba :D Am completat toate grupele , si am toate rezultatele pana la ora asta :) Acum se joaca Croatia - Cameru .... e min 15 1-0 pentru Croatia

Am mancat arahide si mi-am dat somnul peste cap.
Daca stiam ca nu ma ia somnul, macar ma uitam la meci, dar m-am simtit aiurea rau...

Back