• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Dupa 30 de minute, Germania 5 Brazilia 0. Operatiunea SOC SI GROAZA! Wooow! =)) =)) =)) 8-x8-x>:)>:):devil::devil: S-au dezlantuit nemtii! :D

Era racoare si bine asta iarna, nu???
Iarnacd508.jpg

Guten morgen ! =)) =)) >:)>:)>:):devil::happy:
Wie geht es dir? :D :D Bist du in Ordnung? \:D/

Buna dimineata !!
Scor de maidan, nu de mondiale :D:

Li s-a cam dus norocul celor de la Brazilia :) Ajutor in meciul de deput cu Croatia , apoi au facut egal cu Mexic si au batut codasa Camerun :) In optimi au trecut cu mare noroc de Chile la penalty-uri (Chile avusese bara in min 120+ .....) era game over daca intra :) Cu Columbia 2-1 , un gol din lovitura libera , si un gol la un corner ...un fundas columbian a uitat sa-si tina omu' :))) Iar aseara a venit momentul adevarului , in care trebuiau sa joace fotbal .... Daca C.M nu se juca in Brazilia , brazilienii aveau soarta spaniolilor , italienilor si englezilor :) Si mai radeau de Spania ... :) Dumnezeu nu doarme :)

Warum Schweigen. >:):D Ist Ihnen schwindlig?

>:)>:):devil::devil::happy::happy::happy::happy:

"La fel ca toti brazilienii, sunt foarte, foarte trista pentru aceasta infrangere. Sunt extrem de dezolata pentru noi toti, pentru suporteri, pentru jucatori", a scris Dilma Rousseff (presedinta Braziliei ) pe Twitter.

Cand Brazilia era ajutata de arbitri nu mai era dezolata ?! :) Aseara s-a jucat corect , nu cred ca cineva sa risca ca sa "fure" pe germani cu Merkel care se intereseaza de fotbal :)

Komm Deutschland! Lassen Sie sie!

=)) =)) =)) =))

Auf Wiedersehen. Auf heute Abend.

=)) =)) =))

Si...Hai Olanda! :p

Eu o sa fiu plecat o aproape 2 luni :) ne vedem la inceput de septembrie :) Va doresc o vara frumoasa si un concediu cat mai placut

La fel si tie ! Petrecere frumoasa, daca te duci la distractie. :p Eu imi iau zborul saptamana viitoare. :D

Furtuna, descarcari electrice, pana de curent .....
Noapte buna !!!

adrian_nicolae said:
Eu o sa fiu plecat o aproape 2 luni :) ne vedem la inceput de septembrie :) Va doresc o vara frumoasa si un concediu cat mai placut

Sa ne revedem sanatosi, vacanta placuta !

Back