• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Cred ca a fost postata, sigur am discutat asta. Resimt imediat ce iau pastila mai ales faza cu luciditatea. Tocmai am luat pastila la 2 si mi-am adus aminte de asta. Sunt psihoactive.
Cu libidoul, mai subtirel. Poate daca ia una teafara, da.
Dar am discutat, sigur sigur.

Acea luciditate imi induce frica, e o senzatie unica. Mai ales cand nu iau antidepresive...oricum, s-a format un reflex si frica vine instantaneu. Apoi iau si antidepresiv, din instinct.
O numesc "frica de viata"...

Despre estrogen,da, am discutat dar nu si despre rolul soarelui si asta chiar este bine de stiut.

Noapte buna si maine e o zi si nu una oarecare ci Luni ! :p

anuk said:

...prima mea zi de concediu de odihna! :p De marti, plecarea din Bucuresti. Uiuuuuu... :D

Noapte buna si linistita la toata lumea.

BLOG2d015.png

anuk said:
Despre estrogen,da, am discutat dar nu si despre rolul soarelui si asta chiar este bine de stiut.

Inseamna ca doar am adus vorba si nu am detaliat.
Poate ca e atunci cand te ia ameteala de la caldura si tot creierul reactioneaza, intervine luciditatea, si nu se poate altfel.
Probabil ca si barbatii ametesc. De ce nu? Asta nu inseamna ca-s neajutorati, o rezolva cu o bere rece.>D< Poate si blonda.:-X

GeoX said:
anuk said:

...prima mea zi de concediu de odihna! :p De marti, plecarea din Bucuresti. Uiuuuuu... :D

Noapte buna si linistita la toata lumea.

Du-te, sa scap de tine!:bye:
Usurel cu blondele! Pot dauna grav sanatatii.

Cred ca o sa o iau razna. Am avut un mic soc, am modificat msajul.
A trimis iarasi bani, inteleg ca TREBUIE sa plec si eu.
Am luat calmant, am plans.

Pe primil plan ,cariera ,abia dupa aia iti poti "permite" si restul,dar tu , faci cum crezi. Ma tem pt tine .

Sarrah said:
Du-te, sa scap de tine!:bye:
Usurel cu blondele! Pot dauna grav sanatatii.

Im place sa fac bucurii oamenilor. Asa ca ma bucur pentru ca te bucuri ca scapi de mine.

O fi rusinos, nu zic nu, dar am un soooomn,ceva de spaima, drepr care ma trag pe dreapta fara tv,fara calc.Somn usor si voua !!

anuk said:
Pe primil plan ,cariera ,abia dupa aia iti poti "permite" si restul,dar tu , faci cum crezi. Ma tem pt tine .

Multumesc foarte foarte mult pentru sfat, nu o sa uit niciodata asta!
Conteaza, pt. ca tu gandesti la rece.

Ideal asa ar fi, si s-ar putea! Ar trebui sa nu fiu afectata atata timp cat nu cheltui nimic. Mi-am gasit refugiu in ideea asta.

Buna dimineata !! Mama, ce zgomotose tunete au fost.....ziceai ca-i bombardament.

Nu mege nimic azi. Tipa cu netul are tel. inchis, tipul cu camera nu mi-a dat alimentator, deasemeni tel. inchis. Nu mai pot pleca nicaieri pana nu rezolv cu camera video la tara. oameni care nu se tin de cuvant, am semnat contractul de net si are tel. inchis...
M-au ajuns blestemele.

Am vazut norii, doar acolo au fost. Instabilitatea e buna, astept vantul sa se iuteasca.

E inexplicabil, sper ca doar a patit ceva telefonul, nu si dumneaei.
Am semnat doar pe o luna contractul, de proba. Mare teapa nu e, plus ca nu am platit, iar daca nu se face instalarea, e egal cu zero totul...Deci, teapa nu iau.
Macar daca raspundea cineva si ma lamuream, poate plecam undeva si reveneam cand imi spunea.

A tunat dimineata, dar se vedea ca nu e de ploaie. Acum e vant asa cum a fost prognoza, desi dimineata era slab din vest, acum e moderat din est.

Back