• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Noapte buna si linistita !! La mine ,desi nu sunt in nici un fel de cod, tuna si fulgera, acusica cred ca-i da drumul la ploaie :D:

duminicab9fee.jpg

Azi am fost la Bucuresti si m-am intors, am fost la oncologie pentru trimitere la SANADOR la CT ( abdomen si pelvis), am fost programat saptamana viitoare! Doamne ajuta!

GATA!
Am fost sunat de SANADOR si programat la CT marti 5 August la orele 11,00am.!
Surprinzator pentru mine este faptul ca rezultatul se trimite in plic direct medicului oncolog!

Old DG said:
GATA!
Surprinzator pentru mine este faptul ca rezultatul se trimite in plic direct medicului oncolog!

Bafta !!

ionut53 said:
Ce inseamna acel 04 de pe ecran?
Oricum chestia cu banii mi se pare ciudata... Dupa mine banii acestia nu au nici o relevanta fata de ce doresti tu legat de sentimente, de copil etc

Acolo sunt afisate secundele.

Banii arata intentiile si increderea. Oare nu-i destul?

Daca erai in aceeasi situatie, ce simteai?

Oare nu arata si sentimentele? Mi se pare mai mult decat evident.

Pentru altceva ma framantam insa, dar am cam aflat.
Am rugat-o sa-mi spuna pe intelesul meu cum se simte, si mi-a raspuns elocvent: "cum te-ai simti si tu de-ai fi angajata la un centru meteo"

Asta m-a linistit mult insa timpul trece greu, ii simt lipsa.
Am si verisoarele plecate acolo; la inceput imi era dor de ele, apoi a intervenit uitarea, obisnuinta cu ideea ca-s departe.

Insa in ce o priveste, pe zi ce trece imi e tot mai greu.
In jur de 18-20 august voi merge acolo.

Sper sa nu fiu dezamagita, stiu ca nu e bine dar voi plange muuult cand o voi revedea, si am ambitia sa va trimit cateva impresii de acolo.
Mult timp il voi petrece pe drum (de la aeroport sunt deja 400-500 km pana la una din verisoare, gazda) apoi drumurile la fiecare in parte, sunt imprastiate, sunt casatorite pe acolo.

Apoi drumul pana la ea. Sigur mi-au pregatit surprize; eu parca-s in pana de idei, dar odata imi pica fisa.

Nu e o tara de vizitat; peisaj sters, clima deasemeni...

Ma simt obosita, am fost la tara si nu am reusit sa instalez camera. Cand e sa nu fie ceva, nu e.
Casa e in renovare si am renuntat momentan, astept sa termine.
Intr-un singur loc o montez si nu accept in alt loc. Locurile trezesc amintiri, vreau sa vad doar cerul.
Doar cerul...si un plop-pui (ador plopii)
Astept sa creasca, sa imparta cerul in doua...

Va doresc o noapte minunata!

Old DG said:
GATA!

Adica, e semn bun?

"Mama" e plecata la mare cu sotul ei si parca as vrea sa scap de copil sa raman singura-singura...
Ciudat, dar tanjesc si dupa asa ceva...

Pt ce trebuie camera la tara,mai ales ca nu locuiesti acolo ?

Noapte buna !

anuk said:
Pt ce trebuie camera la tara,mai ales ca nu locuiesti acolo ?

Mai ales pentru ca nu locuiesc acolo, pentru mine conteaza enorm sa urmaresc mersul vremii de acolo.
As salva imagini pe forumul meu in fiecare zi, ar fi un jurnal si mai complet.
Mai ales ca deja e netul instalat, am echipamentul necesar, totul e ok.
Pacat ca nici bunicii nu inteleg asta, au spus: "la Bucuresti nu ai cer?"
Da, am cer si aici, dar aici vad putin si nu ies pe furtuna...
Acolo va fi ca si cum as fi in varful casei pe furtuna, sau pe orice vreme si, mai ales, oriunde voi fi!
Plus ca e o zona interesanta d.p.d.v. meteo.

Back