ionut53 said:
Ce inseamna acel 04 de pe ecran?
Oricum chestia cu banii mi se pare ciudata... Dupa mine banii acestia nu au nici o relevanta fata de ce doresti tu legat de sentimente, de copil etc
Acolo sunt afisate secundele.
Banii arata intentiile si increderea. Oare nu-i destul?
Daca erai in aceeasi situatie, ce simteai?
Oare nu arata si sentimentele? Mi se pare mai mult decat evident.
Pentru altceva ma framantam insa, dar am cam aflat.
Am rugat-o sa-mi spuna pe intelesul meu cum se simte, si mi-a raspuns elocvent: "cum te-ai simti si tu de-ai fi angajata la un centru meteo"
Asta m-a linistit mult insa timpul trece greu, ii simt lipsa.
Am si verisoarele plecate acolo; la inceput imi era dor de ele, apoi a intervenit uitarea, obisnuinta cu ideea ca-s departe.
Insa in ce o priveste, pe zi ce trece imi e tot mai greu.
In jur de 18-20 august voi merge acolo.
Sper sa nu fiu dezamagita, stiu ca nu e bine dar voi plange muuult cand o voi revedea, si am ambitia sa va trimit cateva impresii de acolo.
Mult timp il voi petrece pe drum (de la aeroport sunt deja 400-500 km pana la una din verisoare,
gazda) apoi drumurile la fiecare in parte, sunt imprastiate, sunt casatorite pe acolo.
Apoi drumul pana la ea. Sigur mi-au pregatit surprize; eu parca-s in pana de idei, dar odata imi pica fisa.
Nu e o tara de vizitat; peisaj sters,
clima deasemeni...
Ma simt obosita, am fost la tara si nu am reusit sa instalez camera. Cand e sa nu fie ceva, nu e.
Casa e in renovare si am renuntat momentan, astept sa termine.
Intr-un singur loc o montez si nu accept in alt loc. Locurile trezesc amintiri, vreau sa vad doar cerul.
Doar cerul...si un plop-pui (ador plopii)
Astept sa creasca, sa imparta cerul in doua...
Va doresc o noapte minunata!
Old DG said:
GATA!
Am fost sunat de SANADOR si programat la CT marti 5 August la orele 11,00am.!
Surprinzator pentru mine este faptul ca rezultatul se trimite in plic direct medicului oncolog!
Adica, e semn bun?
"Mama" e plecata la mare cu sotul ei si parca as vrea sa scap de copil sa raman singura-singura...
Ciudat, dar tanjesc si dupa asa ceva...