• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

cafeaac24f.jpg

Va las cu bine.
Mai am cateva drumuri de facut, inclusiv la medic.
Imi trebuie tratament bun, altfel as putea lesina in caz de esec si nu ar fi de dorit.
De acolo doar de la verisoare va mai pot scrie, de fata cu EA nu am cum.
Din ce am discutat cu mama ei ieri, am reusit sa inteleg mai bine ca deja EA ar trebui sa stie clar ca lumina zilei raspunsul, nu ar trebui sa aiba indoieli. Ori, ori.
Foarte suparata era, dar i-am spus ca, daca EA e asa, nu se va schimba nici daca vreau eu, cumva ma ruga sa o ajut.
I-am explicat ca e libera sa aleaga si ca, daca eu ma retrag ar suferi, ca nu trebuie sa nu mai comunice cu EA, ar gresi enorm, si asa e singura printre straini.
Nu e OK, dar asta e situatia, e mama si o inteleg. Am rugat-o sa o inteleaga pe EA, daca nu pe mine.
I-am explicat ca, si daca ma retrag, EA ar suferi si, daca asa e EA, va cauta o alta, nu ar fi o rezolvare.
Orice ar fi, zic ca sunt pregatita si sper ca si medicul sa ma inteleaga, sa-mi dea ceva sa pot trece un eventual moment foarte greu.
Sper sa vin cu vesti bune, in mod normal asa ar trebui.
Nu imi doresc sa se simta obligata cu nimic, daca e sa fie ok, daca nu, nu.
Ca imi va fi greu daca nu e altceva, dar asta e. Nici in tensiunea actuala nu mai puteam sta. Bine macar ca ceva tot se va sfarsi.
Iar daca va fi ok, nu ne va mai desparti nimeni si nimic.

Fa-ti si o asigurare de sanatae,paza buna ,trece primejdia rea .

Drum bun si numai bine.Astept vesti.

Nu stiu cum e pe la voi ,dar aici este vipie ;D; si se mai face .

Limbul de disconfort termic a prins si localitatea mea :D: e Jale cu J mare :D:

anuk said:
Fa-ti si o asigurare de sanatae,paza buna ,trece primejdia rea .

Drum bun si numai bine.Astept vesti.

Multumesc de urari, asigurarea se face in aeroport din cat stiu, doar emotiile ma pot coplesi, imi stiu "lungul nasului" ca sa zic asa.
incerc "sa ma ridic la nivelul situatiei", in sensul ca TREBUIE sa o inteleg pe EA, in primul rand.
Prin faptul ca vine in tangenta directa cu barbatii ar trebui sa-i fie foarte clar pana acum ce si cum.
Daca isi mentine optiunea, chiar nimic nu o mai poate intoarce.
Nici eu nu ma pot intoarce, si asta deoarece asa simt, tot o fata as cauta daca nu va fi sa fie EA.
Nu stim ce simte fiecare, va fi un moment al adevarului.
Ar fi bine daca s-ar razgandi acum si nu mai tarziu.
Foarte bine ar fi sa-mi pot stapani emotiile in prima faza, le pot da frau liber ulterior fara probleme.
Initial gandeam sa nu fiu sub influenta medicamentelor, "sa fiu eu insami", insa, decat sa plang aiurea, mai bine asa.
Daca va fi ok, nu voi putea aduce vesti in prezenta EI, am fi ca doua umbre, inseparabile.
Mai ales daca decidem sa ramanem separate, asa cum spune ratiunea, cu atat mai mult am aprecia timpul petrecut impreuna.
EA mai sta prin cantonamente, e cazata la club, nu am locui impreuna, tot chin ar fi.
Dar, daca va fi OK sper sa am alta perspectiva asupra lucrurilor, ar fi o oarecare certitudine.
Va las cu canicula, acolo va fi chiar frig. Sfatul e sa am geaca pe mine inca din aeroport, de aici, sa nu o pun la bagaj.
Colac peste pupaza, vantul va bate in general din nord...
De la verisoara (gazda) voi aduce vesti la inceput.
Daca va fi ok,:-X...nu voi mai putea sa va scriu.
Sper sa fie :-X

Nu se face asigurare la aeroport ,asa ca.....nu te risca.

Eu mi-am facur asigurare de sanatate pe aeroport, cand am fost la Viena acum 2 ani.

Posibil , la toate zborurile am avut asigurare luata din oras .

Nici nu stiam ca se poate de la aeroport .

Se poate, nu e ceva nefiresc.
In alta ordine de idei: barbatul care a aruncat cu 10 lei in felix motanul la iesirea de la proces acum vreo saptamana a fost prompt amendat de politie. In schimb, caraghiosii aia care au blocat circulatia si au fost agresivi cu cei banuiti de "basism" nu patesc nimic. Eu as fi pus tunurile cu apa pe haitele alea agresive, si asa e caldura, ii racoream pe loc. :)) Erau niste bunicute foarte agresive, se repezeau la ziaristii "basisti" sa ii invete ele minte. Sigur, niste hoaste batrane. In loc sa se plimbe in Cismigiu, maimutzele alea batrane s-au dat in spectacol intr-o zona circulata.

Robbin Williams, cunoscut in special din mai multe comedii, printre care Doamna Doubtfire, taticul nostru cel traznit, a murit. Se pare sinucidere, pe fond de depresie, probleme cu alcoolul si drogurile.

Dumnezeu sa-l Ierte!

Pacat ,celebritatea uneori dauneaza. Sa-i fie tarana usoara !

GeoX said:
Se poate, nu e ceva nefiresc.
In alta ordine de idei: barbatul care a aruncat cu 10 lei in felix motanul la iesirea de la proces acum vreo saptamana a fost prompt amendat de politie. In schimb, caraghiosii aia care au blocat circulatia si au fost agresivi cu cei banuiti de "basism" nu patesc nimic. Eu as fi pus tunurile cu apa pe haitele alea agresive, si asa e caldura, ii racoream pe loc. :)) Erau niste bunicute foarte agresive, se repezeau la ziaristii "basisti" sa ii invete ele minte. Sigur, niste hoaste batrane. In loc sa se plimbe in Cismigiu, maimutzele alea batrane s-au dat in spectacol intr-o zona circulata.

Atata timp cat Ponta scrie pe pagina sa de Facebook :
" "Am luat act de decizia Curtii de Apel Bucuresti. Nu comentez sentinte in cauze penale dar vreau sa asigur pe toata lumea ca, atat timp cat voi fi lider politic si cetatean al Romaniei, sunt obligat sa fac tot ce sta in puterile mele pt ca jurnalistii Antena 3 / Antena 1 si toti jurnalistii din tara noastra, indiferent de politica lor editoriala, sa-si poata desfasura activitatea conform dreptului constitutional la libera exprimare si independenta presei.

Sunt convins ca, dincolo de momentele dramatice prin care trec familiile celor condamnati, o tara libera poate exista doar daca exista si o presa libera. Alaturi de milioane de alti romani doresc si cred ca multi ani de acum inainte "Antena 3 va fi aici"
! la ce te astetai ? Ca in fabula Câinele şi căţelul

cine mai poate dormi, fericit sa fie!

Cam asta ar fi motto-ul acestui inceput al calatoriei mele:
"Iubeste sau paraseste"

Cale de mijloc nu exista. Candva, credeam ca poate fi; dar inteleg ca nu e. Ori, ori.

Deci, Love it or Leave it

sa fiti iubiti!

Buna dimineata !! Racoare ,innorat ,daca ar ramane asa...ce bine ar fi ,dar mai tarziu....iar ajunge la peste 30 grade. Dumnezeu cu mila si multe dusuri :P

La noi da! :p Asa ca...spor la treaba, nu leneviti! :p :p Lenea e cucoana mare, deh! :p

Back