anuk said:
Fa-ti si o asigurare de sanatae,paza buna ,trece primejdia rea .
Drum bun si numai bine.Astept vesti.
Multumesc de urari, asigurarea se face in aeroport din cat stiu, doar emotiile ma pot coplesi, imi stiu "lungul nasului" ca sa zic asa.
incerc "sa ma ridic la nivelul situatiei", in sensul ca TREBUIE sa o inteleg pe EA, in primul rand.
Prin faptul ca vine in tangenta directa cu barbatii ar trebui sa-i fie foarte clar pana acum ce si cum.
Daca isi mentine optiunea, chiar nimic nu o mai poate intoarce.
Nici eu nu ma pot intoarce, si asta deoarece asa simt, tot o fata as cauta daca nu va fi sa fie EA.
Nu stim ce simte fiecare, va fi un moment al adevarului.
Ar fi bine daca s-ar razgandi acum si nu mai tarziu.
Foarte bine ar fi sa-mi pot stapani emotiile in prima faza, le pot da frau liber ulterior fara probleme.
Initial gandeam sa nu fiu sub influenta medicamentelor, "sa fiu eu insami", insa, decat sa plang aiurea, mai bine asa.
Daca va fi ok, nu voi putea aduce vesti in prezenta EI, am fi ca doua umbre, inseparabile.
Mai ales daca decidem sa ramanem separate, asa cum spune ratiunea, cu atat mai mult am aprecia timpul petrecut impreuna.
EA mai sta prin cantonamente, e cazata la club, nu am locui impreuna, tot chin ar fi.
Dar, daca va fi OK sper sa am alta perspectiva asupra lucrurilor, ar fi o oarecare certitudine.
Va las cu canicula, acolo va fi chiar frig. Sfatul e sa am geaca pe mine inca din aeroport, de aici, sa nu o pun la bagaj.
Colac peste pupaza, vantul va bate in general din nord...
De la verisoara (gazda) voi aduce vesti la inceput.
Daca va fi ok,:-X...nu voi mai putea sa va scriu.
Sper sa fie :-X