• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Asa da, spor! Cine se scoala de dimineata trece imediat la treaba, ca altfel mai ia un 4 ! :p :p =))

Geo, te-ai gandit ca cel care se scoala devreme poate s-a culcat nemancat ? :p

Improbabil. :p Cel ce se scoala de dimineata ajunge mai devreme la office dar si termina treaba mai devreme. :p

Chestia cu plecatul devreme nu-i valabila pt toata lumea :D:

Ei da, dar cine se scoala de dimineata se gospodareste mai bine inclusiv acasa. :p :p :p

Sa nu exageram, cine se scoala de dis de dimineata......pica seara frant :P

Depinde cum se organizeaza, cum isi distribuie eforturile. :p :p Cine se scoala de dimineata se invioreaza mai repede. :p

Sunt pe mobil. Tableta traducea aiurea in engleza...
Suntem in ro, oboseala dupa drum, la noapte plecam la mamaia, la mare
Momentan totul e ok.
Cu prima ocazie o sa pun poze.

O sa mergem apoi sa isi faca ceva analize, nu scapa fara asta.
Sunt mult mai stabila, am reusit sa ne cunoastem mult mai bine si, orice ar fi, ne vom sustine reciproc.
Sper ca s

Scuze, greu de pe mobil...

Multumim frumos, Anuk!
Am intrat pe fuga, suntem obosite de pe drum si plecam la noapte.
Am tinut sa pun macar 2 poze din Irlanda.
Am o buna partenera de discutii, incercam sa gasim o solutie "salvatoare", sa fim fiecare la familia ei, dar se pare ca nu depinde de vointa noastra, din pacate.
Am dezbatut si vom dezbate mult, incercam sa fim cat mai bine posibil si ca plan de viitor, nu doar o placere de moment.
Daca ar fi doar atat, ar deveni dureros mai tarziu. Nu mai pot sta, sa postez si cateva poze.
Va doresc numai bine!

Noapte buna,pe maine !!

Sarrah said:
Multumim frumos, Anuk!
Am intrat pe fuga, suntem obosite de pe drum si plecam la noapte.
Am tinut sa pun macar 2 poze din Irlanda.
Am o buna partenera de discutii, incercam sa gasim o solutie "salvatoare", sa fim fiecare la familia ei, dar se pare ca nu depinde de vointa noastra, din pacate.
Am dezbatut si vom dezbate mult, incercam sa fim cat mai bine posibil si ca plan de viitor, nu doar o placere de moment.
Daca ar fi doar atat, ar deveni dureros mai tarziu. Nu mai pot sta, sa postez si cateva poze.
Va doresc numai bine!

Drum bun si vreme buna .

Multumim frumos. Nici nu m-am interesat despre vreme, practic nu conteaza. Nu stam mult, si nu am cheltuit mult pana acum. Ma doare ca nu comunica cu mama ei, si nici pe mine nu ma vede bine mama ei, eu o inteleg. Nu stie ca e aici si poate ii fac o surpriza si, cand o va revedea poate se inmoaie. Altceva nu stiu ce sa fac, eu i-am spus ce aveam de spus. Dar, macar voi incerca astfel sa le apropii. As vrea sa fie totul cat mai bine in limita posibilitatilor. Pe langa problemele astea, vremea nu mai conteaza.

joi322b7.jpg

Buna dimineata.
Cine se scoala de dimineata...se culca seara mai devreme, musai! :p :p Acum, la treaba! :p

Buna dimineata !!

Cine se scoala de dimineata de regula , nu are alta alternativa :P

Miscarea face bine si catelului si stapanului , va sta bine impreuna . :P

Back