• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Din punct de vedere strict al sanatatii n-ar trebui sa-ti toni apa cu gheata pe cap,medicul Stephen Wealthall, din Noua Zeelandă, susţine ca " participanţii la campania "Ice Bucket Challenge", preluată şi de personalităţi din România, riscă să moară, deoarece expunerea bruscă a capului şi feţei la apă rece poate declanşa "reflexul de scufundare", care determină oprirea respiraţiei. "

La 7 iulie, neo-zeelandezul Willis Tepania, în vârstă de 40 de ani, a murit, după ce a făcut stop cardiac în timp ce îşi turna o găleată cu apă cu gheaţă pe cap, după ce în prealabil consumase alcool.

http://www.gandul.info/sanatate/ice...nt-este-sa-iti-torni-apa-rece-in-cap-13132930

Astazi mi-a mirosit a toamna ,afara sunt deja frunze galbene, la umbra e frig, iar in casa miroase a scortisoara de la prajitura de mere care-i in cuptor.

Pai se respecta traditia: dupa 15 august, de obicei se cam simte ceva. Chiar daca mai sunt uneori zile calduroase, chiar foarte calduroase cateodata, diminetile devin totusi mai racoroase.

Noapte buna, somn usor, vise placute...serpi si balauri! :p >:)>:)>:):devil::devil::devil::scaryghost::Lantan-9-32x32:

Azi este sarbatoare cu post negru!
la-Sf.-Gr.-Palama8dbb7.jpg

Buna dimineataaaa :)

Pai...cine se scoala de dimineata isi bea mai in liniste cafeluta. :p

Nu am putut posta in forum. Sunt probleme ?

Sarah, tu esti OK ?

Da, sunt ok, o sa va povestesc...
Am lamurit absolut totul.
Am dus la indeplinire visul cu veverita si a iiesit ceva ca in filme...
A spus sa scriu o carte... A fost un gest emotionant.
Cred ca am inteles cum a ajuns asa, in urma unui incident aparent banal in copilarie.
...Abia invatasa sa vorbeasca si...a batut-o un gascan.
Un timp nu a mai vorbit, credeau ai ei ca nu va mai vorbi...
Apoi s-a refacut, fac legatura si cu vocea ei groasa...
Ceva s-a intamplat, poate de fapt nu asta e cauza, ce se intampla in subconstient nu vom sti exact...
O sa plece in Irlanda, va fi ca si pana acum.
Nu a venit direct aici ea pt. ca nu avea unde sa vina, relatia cu parintii ei s-a deteriorat, apoi la mine stia ca e bine primita dar... nu a vrut sa forteze lucrurile...apoi banii...simtea de parca ma platise.... ....
Ce frumos a fost, din nimic am facut ceva simbolic.
Sa nu spun pe fuga, nu vom uita toata viata gestul facut...

Daca est OK,sincer ma bucur, fiecare merita o sansa,fiecare are dreptl la bucatica lui de fericire.

Le-a facut-o politistilor :P i-a filmat si pe Youtube cu ei ()

Buna ziua !!
Cica DD ar fi fost condamnat la 3 ani de inchisoare ,sentinta insa, nu este definitiva .

I-au gasit ceva si lui DD...In rest sunt toti cinstiti in frunte cu ;-)

Suntem ok Anuk. Cand o sa am suficient timp sa spun pe indelete ce am facut doar cu o sticluta goala de oja, cum...ne-a legat.
A fost ceva ce nu poti face decat o singura data in viata, sa iti incredintezi inima cuiva...
A fost fantastic!

Din ce spui inteleg si retinerea ta, te inteleg perfect.
Ea a spus ceva de genul: "noi ii intelegem pe toti si pe noi.."
Din experienta ei cu altele, acelea "s-au intors".
Acestea fiind zise si cunoscandu-ma, eu nu ma intorc.
Deci...

Daca nu simti asa, nu merge. E o scala, notata pana la 6.
Mai departe merg cei sau cele din capatul scalei.

O sa se formeze un frumos ciclon mediteranean saptamana viitoare.

DD nu e deloc ingerasul care vrea sa para. Iar victimizarea nu il ajuta, oricum nu se deosebeste de ceilalti politicieni, e la fel. Nu e deloc "altfel", si se vede din relatiile evidente sau subterane pe care le are cu ceilalti. Si nu numai din asta.

Back